Симоньян весело повідомила про загадкову смерть відомого пропагандиста

Симоньян розповіла, як пила з покійним горілку
фото з відкритих джерел

Російського пропагандиста було включено до списку санкцій Україн, а згодом – ЄС

У Росії її триває хвиля загадкових смертей пропагандистів. Сьогодні стало відомо, що помер головний редактор «Комсомольської правди» Володимир Сунгоркін. Про це повідомляє пропагандистський ТАРС із посиланням на інформоване джерело.

«Головний редактор «Комсомольської правди» Володимир Сунгоркін помер у віці 68 років»,  – йдеться у повідомленні. У 2016 р. російського пропагандиста було включено до списку санкцій України президентом Петром Порошенком, йому заборонено в'їзд до країни. Після початку війни в Україні Сунгоркін потрапив до списку санкцій ЄС.

Колега по інформаційній зброї відомого пропагандиста – рашистка Маргарита Симоньян згадала, як ходила по гриби з Сунгоркіним. «Минулого сезону ходили з Володею Сунгоркіним по гриби. Так і бачу перед собою його спину – ватник, заброди, повний кошик білих і подосиновиків. Потім смажили шашлики. Чоловіки пили горілку, я стояла за мангалом. Володя жартував, що сам такий мандрівник, а мангал нормально скласти не вміє».

За словами Симоньян, Сунгоркін був «веселий, життєрадісний, іронічний»: «Над усіма жартує – особливо над собою. Молода красуня, зовсім маленькі діти. Як мені розповіли, то він і помер учора. У поході, у лісі, на ногах. Не здивуюся, якщо в цей момент він теж жартував над собою та своїм інсультом».

Читайте також: