Супермодель Хайді Клум знялася топлес у кролячих вушках та спровокувала хвилю критики

Шанувальники про модель: Яке сумне і нічим не сповнене її життя
фото з відкритих джерел

Новий допис моделі викликала неоднозначну реакцію передплатників

Німецька супермодель Хайді Клум вирішила незвичайним чином привітати передплатників із католицьким Великоднем. Цього року його святкували вчора, 9 квітня. Зірка опублікувала в соцмережах фото, на якому зображено топлес у кролячих вушках на тлі басейну.

Допис моделі викликав неоднозначну реакцію передплатників. Деякі фанати вирішили, що фотографуватися напівоголеною на честь християнського свята недоречно. Інші, втім, наголосили, що на знімку Хайді виглядає щасливою, а це найголовніше.

«Яке сумне і нічим не сповнене життя. Вона женеться за увагою та похвалою, замість того, щоб насолоджуватися своєю родиною», – написав один передплатник. «Невже вона не могла потерпіти і не роздягатися бодай один день на рік?» – обурюється інший.

Раніше «Главком» писав, що Хайді Клум та її чоловік роздяглися заради знімку на річницю весілля. Нагадаємо, що Том Каулітц та Хайді Клум одружилися у 2019 році. Нещодавно модель сказала в інтерв'ю, що думає про поповнення в сім'ї. Зараз вона вже має чотирьох дітей. Троє з них народилися у шлюбі Клум зі співаком Силом. А старшу доньку, яка згодом удочерив Сил, Хайді народила від бізнесмена Флавіо Бріаторе. У Тома дітей поки немає, але він дуже близький із дітьми дружини.

Читайте також: Радник Зеленського закрутив роман з екс-«віагрою» Мішою Романовою