Хвору на рак Кейт Міддлтон помітили у Шотландії – Daily Mail

Кейт Міддлтон помітили на публіці вперше від початку липня 2024 року
фото з відкритих джерел

Дружина принца Вільяма приєдналася до родини, яка вирушила до королівскої резиденції у Балморалі

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон зробила свій перший публічний вихід з початку липня, приєднавшись до королівської родини на недільній церковній службі поблизу їхньої літньої резиденції в Балморалі, Шотландія. Ця поява відбулася після того, як громадськість дізналася про її діагноз рак.

Згідно з фото, опублікованими Daily Mail, Кейт була у гарному настрої, коли прибула на недільну службу до місцевої церкви зі своїм чоловіком. В об'єктиви камер також потрапили король і королева Великої Британії. Вільям був за кермом, усміхався, розмовляючи з коханою, а на задньому кріслі розташувався принц Джордж.

Тим часом  Чарльз і Камілла з'явилися в яскравих костюмах. Королева обрала яскраво-зелений піджак, прикрашений червоними деталями та ґудзиками. Її чоловік вбрав кілт та сірий піджак.

Після новин про проблеми зі здоров'ям, Кейт Міддлтон поступово відновлює свою публічну діяльність. Цього місяця вона приєднається до королівської родини в Балморалі, що стане її найтривалішою подорожжю з моменту оголошення про діагноз.

Нагадаємо, лікарі короля Великої Британії Чарльза III виявили у нього онкологічне захворювання на ранній стадії, повідомив прем'єр-міністр країни Ріші Сунак. За словами глави уряду, він перебуває у постійному контакті з монархом і сподівається на його повне одужання.

Зазначалося, що монарх відкладе свої обов'язки, але продовжить виконувати державні, і навіть не залишить роботу з документацією. Деякі публічні обов'язки короля на себе візьме його син, принц Уельський Вільям, який був змушений раніше терміну повернутися з невеликої відпустки по догляду за дружиною, яка нещодавно оперувала операцію.

Читайте також: Букінгемський палац повідомив тривожні новини про здоров'я королівських осіб