Кондратюк відреагував на заклики Лорак до миру на Словʼянському базарі

Лорак у Вітебську заявила, що мріє про мир в усьому світі
фото з відкритих джерел

Продюсер вважає, що українцям слід забути про співачок, які підтримують війну

Продюсер і шоумен Ігор Кондратюк запропонував співачці, яка живе в Росії, Ані Лорак послухати, як звучить «дружба народів» у Кураховому Донецької області. Про це він сказав в ефірі телеканалу «Київ».

Ігор Кондратюк висловився про виступ Ані Лорак та Таїсії Повалій у Білорусі на фестивалі «Слов'янський базар у Вітебську». Обидві співачки є уродженками України, які не засудили розвʼязану Росією повномасштабну війну в Україні та продовжують розвивати карʼєру в країні-агресорці.

Повалій співала у Вітебську українською, а Лорак заявила, що мріє про мир в усьому світі. Кондратюк поділився, що не вважає за потрібне звертати на них уваги.

«Це паскудно. По-перше, вони виступали не від України, а від себе. По-друге, вони не могли не приїхати, тому що їх запрошував один диктатор, а вони живуть на батьківщині іншого диктатора. Якась маячня про те, що це «дружба народів». Хай вони обидві приїдуть в Курахове, посидять і почують, як звучить «дружба народів». Вона звучить зовсім не так, як вони співають на «Словʼянському базарі». Дві паскудні російські шльондри, російські громадянки. Я навіть про них говорити не хочу. Це лайно, яке співає», – заявив Кондратюк.

Продюсер вважає, що українцям слід забути про цих співачок, які підтримують війну. На його думку, їх слід позбавити звань, а СБУ повинна розуміти, що «ті фрази, які вони говорили, тягнуть на нормальний термін».

Нагадаємо, співачка Таїсія Повалій, яка підтримує політику Володимира Путіна, заявила, що вторгнення Росії в Україну подарувало їй шанс на життя. За її словами, 24 лютого вона перебувала у Москві разом з сином, адже вони приїхали на зйомки шоу. Те, що на початку вторгнення Повалій опинилася в Росії, вона називає «божим провидінням».

Також українська спортсменка, олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва зізналася, що з початку повномасштабного вторгнення перестала спілкуватися із кумою-співачкою Ані Лорак (справжнє ім'я Кароліна Куєк). 

До слова, поет Мирослав Куєк, батько української співачки-зрадниці Ані Лорак, який помер 18 квітня, дуже любив свою доньку і, навіть, писав для неї патріотичні пісні. Батько пропонував їй власні тексти, проте Ані Лорак їх так і не заспівала, розповіла кореспондентці «Главкома» Валентина Макогон, колишня редакторка газети «Вільне життя» та багаторічна колега Мирослава Куєка.

Читайте також: Ані Лорак і Таїсія Повалій заспівали для білоруського диктатора