Кулінарна блогерка поділилася рецептом ароматних сирників
З такими сирниками впорається навіть недосвідчена господиня
Українська кулінарна блогерка Валя Саєнко на своїй сторінці в Instagram розповіла, як приготувати смачний сніданок.
«Ліниві сирники, чи сирні оладки, називайте цей сніданок як хочете. Але факт є факт – їх дуже легко готувати, і впорається навіть господинька без досвіду. Отже, готуємо!» – написала вона.
Інгредієнти на дві персони:
сир 5% – 400 г;
борошно – 50 г;
цукор – 30 г;
яйця – 2 штуки;
ваніль.
Приготування
Варто ретельно перемішати всі інгредієнти. Сир має бути сухим. Маса триматиме форму, але залишиться липкою. Цукор варто додати за смаком.Смажити сирники треба на добре розігрітій сковороді. Сформувати сирники вологими руками. Викласти на гарячу сковороду, смажити до рум'яності з обох боків.
Подавати із солодким варенням або медом.
Додамо, що український повар Євген Клопотенко не перестає дивувати своїми кулінарними шедеврами. На своїй сторінці у Facebook знаний кулінар поділився рецептом соковитого філадельфійського чізстейка.
Додамо, що відомий шеф-кухар та дослідник української кухні Євген Клопотенко на своїй сторінці в Інстаграм виклав відео, в якому показав, як годує єврофанів в Ліверпулі українськими стравами.