Максим Галкін викрив роботу російських пропагандистів

Гуморист висміяв росіян
фото з відкритих джерел

Російські боти пишуть під коментарями російського гумориста образливі коментарі

Російський комік Максим Галкін, який відкрито засуджує війну в Україні та критикує російську владу, став мішенню для пропагандистської атаки. Він продемонстрував, як працюють боти, залишаючи під його дописами ідентичні коментарі з критикою та неправдивою інформацією.

Російські пропагандисти вдаються до наймання ботів, які залишають під дописами Галкіна образливі коментарі, згадуючи його виступи на українських заходах та поширюючи фейки про те, що його концерти нікому не цікаві, а він сам нібито платить за їх проведення.

скріншот


 

У своєму дописі Галкін показав приклад двох фейкових акаунтів, які поширюють однакові повідомлення, спрямовані на дискредитацію його виступів та позиції щодо війни.

«Яскравий приклад ботів, коли два фейкові акаунти відпрацьовують одну й ту ж дурню», – зазначив гуморист.

Таким чином, гуморист наочно продемонстрував методи роботи російської пропаганди, яка використовує ботів для маніпулювання громадською думкою та цькування тих, хто не підтримує офіційну лінію Кремля.

Нагадаємо,  «Главком» писав, що Васильєва заявила, що колега по серіалу «Свати», який виступає проти війни в Україні, збожеволів.

Читайте також: Дмитро Комаров показав, як росіяни недолуго «склеїли» фейк з його інтерв'ю з Будановим