Меган Маркл, незважаючи на заборону, зустрілася з принцом Вільямом та Кейт Міддлтон

Онуки королеви з дружинами
фото з відкритих джерел

Опальна герцогиня поклала квіти у Віндзорі

Незважаючи на заборони, Меган Маркл таки прилетіла до Великобританії вшанувати пам'ять померлої королеви. Дружині принца вдалося покласти квіти у Віндзорі. Чи герцогиня була на церемонії проголошення нового монарха – невідомо.

Стосунки покійної королеви Єлизавети II і дружиною онука Меган Маркл складалися не найкращим чином. Навіть після смерті монарха її спадкоємець – принц Чарльз, який тепер узяв собі ім'я Карл III, попросив свого сина, щоб його дружини не було на похороні.

«Чарльз сказав Гаррі, що для Меган було б неправильно або недоречно перебувати в Балморалі в такий глибоко сумний час», – стверджує джерело бртанського таблоїду The Sun. Тим не менш, сьогодні Маркл разом із чоловіком, а також принцом Вільямом та Кейт Мілдтон поклала квіти у Віндзорі.

Нагадаємо, королева Єлизавета ІІ померла 8 вересня у віці 96 років. Її сина Чарльза сьогодні офіційно проголосили монархом Великої Британії. Він узяв собі ім'я Карл III. Урочиста церемонія відбулася за всіма традиціями. На заході були не тільки чинні прем'єр-міністри –  серед гостей помічені Гордон Браун, Девід Кемерон, Тереза ​​Мей і Борис Джонсон, який нещодавно залишив свою посаду. Учасники церемонії вбралися в одяг бордових та чорних тонів.