Новим героєм шоу «Холостяк» стане ветеран, який втратив на війні з РФ обидві кінцівки

Олександр Будько пішов добровольцем захищати країну 24 лютого 2022 року
фото: stb.ua

На телеканалі вже оголосили про прийом анкет від дівчат

Командир стрілецького батальйону «Карпатська Січ» Олександр Будько з позивним «Терен», який втратив на війні обидві кінцівки, буде новим героєм шоу «Холостяк». Про це повідомили на каналі СТБ.

«Він – справжній герой нашого часу. В його серці – безмежна любов до України та життя. Любов, з якою він може все. Олександр «Терен» Будько. Військовий, ветеран, громадський діяч, автор книги «Історія впертого чоловіка», учасник національної збірної Invictus Games», – повідомили на телеканалі та оголосили про прийом анкет від дівчат. 

Чутки про те, що саме 28-річний Олександр Будько «Терен» буде новим героєм популярного шоу ходили уже кілька тижнів. Зокрема, і сам військовий висловлювався про це: «Прикиньте, чувак без ніг, і за нього, за ветерана 10 чи 15 жінок б'ються. Це ж прям круто… Я просто пропагую такий прийнятний позитивний і прийнятний образ ветерана у суспільстві. Намагаюсь його сформувати. Тому такий проєкт масштабний і великий повпливав би на це і це було б дуже круто. Тому якщо хтось хоче запросити мене на шоу «Холостяк», то будь ласка. Я готовий розглянути усі пропозиції».

Український ведучий Григорій Решетник також анонсував новий випуск шоу «Холостяк» за участю українського захисника, ветерана російсько-української війни Олександра Будька.

Олександр Будько пішов добровольцем захищати країну 24 лютого 2022 року. За пів року став командиром взводу 49-го окремого стрілецького батальйону «Карпатська Січ». Під час бойових дій втратив обидві кінцівки. Після протезування веде активний спосіб життя, є призером міжнародних змагань «Ігри Нескорених», а також співавтором та ведучим YouTube-проєкту «Відвал ніг, або All інклюзив».

До слова, учасниця «Холостяка» приголомшила історією про цькування через українську мову в Одесі. 

Читайте також: Учасник «Холостяка» Іраклі Макацарія показав фото 21-річної дружини через місяць після пологів