«Одне з найстаріших українських мистецтв». Експрезидент Ющенко вразив свою доньку (фото)

Віталіна Ющенко побувала з татом у незвичному місці
фото: Віталіна Ющенко/Facebook

«Не могла відійти від того, що я побачила», – написала Віталіна Ющенко

Донька колишнього президента Віктора Ющенка Віталіна разом із татом побувала у майстра, що займається інкрустацією по дереву. Враженнями від візиту вона поділилася у Facebook.

«Тато відвіз мене познайомити і показати з одним із найстаріших українських мистецтв, яке, на жаль, у наш час тримається всього на декількох унікальних майстрах. Інкрустація по дереву – це щось неймовірне. Не могла відійти від того, що я побачила. Один із унікальних Майстрів є Микола Васильович, показав свої нові роботи, подарував нам сувеніри, ще раз велике дякую, але за побачене я дякую більше. Ми теж не прийшли з пустими руками і пригостили родину пана Миколи цьогорічним нашим врожаєм. Малеча зацінила найбільше», – написала Віталіна Ющенко.

Вона також повідомила, що майстер опрацьовує все що бажаєте по дереву – фоторамки, підсвічники, шкатулки різних форм і величин, а ще меблі – шафи , ліжка, тумби, столи обідні, комоди, трюмо.

Віталіна Ющенко порадила тим, хто хотів би собі такий виріб, звертатися до неї в дірект, бо сам майстер зайнятий роботою і не має часу на спілкування з потенційними покупцями.

Раніше повідомлялося, що дочка третього президента України Віктора Ющенка Віталіна виклала в соцмережу рідкісне фото трьох своїх дітей.

До слова, молодша сестра ведучої Маші Єфросиніної та колишня невістка експрезидента Віктора Ющенка Ліза Ющенко порозважалася з росіянами на вечірці в Монако. На вечірці в Монако, де були присутні росіяни, Ліза Ющенко «відірвалася» під пісні російського співака Валерія Меладзе. 

Читайте також: Експрезидент за роялем. Ющенко приміряв на себе образ Елтона Джона (відео)