Олімпійський чемпіон Усейн Болт став жертвою шахраїв і втратив мільйони доларів

Фонди зникли з його рахунку в акціях ямайських інвестиційних компаній та цінних паперів Limited
фото з відкритих джерел

Знаменитий бігун дізнався про це кілька днів тому

Восьмикратний олімпійський чемпіон, легкоатлет з Ямайки Усейн Болт втратив мільйони доларів через шахрайство. Це було написано у виданні Gleaner з посиланням на ексклюзивну заяву менеджера спортсмена Naughty Waker. Фонди зникли з його рахунку в акціях ямайських інвестиційних компаній та цінних паперів Limited. Зазначається, що знаменитий бігун дізнався про це кілька днів тому.

Менеджер сказав, що всі кроки були зроблені, щоб зрозуміти ситуацію. Він не розповів про точну суму шкоди, оскільки розслідування триває. Передбачається, що колишній працівник акцій та цінних паперів Limited може бути залучений до втрати грошей. Колишній працівник підозрюється у шахрайстві не лише з рахунком олімпійського чемпіона, а й інших клієнтів. Розслідування того, що сталося, триває.

Тим часом співачка Шакіра звернулася до колишнього чоловіка, футболіста Жерара Піке в новій пісні. Шакіра та Піке розлучилися через те, що він зрадив їй з 23-річною Кларою Чіа, яка зовні схожа на саму Шакіру. У пісні 45-річна Шакіра заявляє, що коштує «двох 22-річок» і додає, що коханий «поміняв Ferrari на Renault Twingo, а Rolex на Casio», проводячи аналогію між люксовими та бюджетними брендами. Шакіра старша за свого колишнього коханого на 10 років.

Крім того, у пісні є слова про те, що Піке кинув її у складній ситуації, залишивши «з журналістами біля дверей та боргами у податковій». «Ти думав, що зробиш мені боляче, але зробив мене сильнішим, – співає в пісні Шакіра. – Ти так старанно прикидаєшся чемпіоном, але коли я потребувала тебе, ти показав себе з гіршого боку». Вона також порадила колишньому коханому тренувати не лише тіло, а й мізки, і побажала «всього найкращого із її заміною».

Читайте також: Бен Аффлек торгує пончиками в кав'ярні, де найчастіше його ловлять папараці