Порошенко на квадроциклі увірвався у ТікТок. Реакція соцмереж (відео)

Не так давно Порошенко зізнався, що його давнє захоплення - це катання на байку
фото: скриншот відео

Петро Порошенко створив акаунт у Tiktok три місяці тому і тепер активно публікує нові відео

П'ятий президент України Петро Порошенко виклав у соціальну мережу Tiktok нове відео, де використав свою відому «мемну» фразу та показав техніку, яку він закупив для ЗСУ. Однак, не всі користувачі мережі оцінили такий креатив поважного політика.

На початку відео Порошенко сидить у квадроциклі та звертається до глядачів: «Ну що, друзі, скучили за скарбами? Мої дорогі глядачі тіктоку».

Політик пригадав свій вираз, який у 2022 році став мемом. Тоді експрезидент показав техніку для військових, і на початку відео сказав: «Що ви зараз бачите перед собою? Це – скарб». У соцмережах вислів одразу «завірусився», і до цього часу досі використовується у різних відео, текстах та й у спілкуванні. 

Цього разу п'ятий президент показав 27 придбаних квадроциклів, а наприкінці відео, «сидячи у квадріку», проїхався на ньому.

Водночас у коментарях українці не зрозуміли нову соцмережеву творчість експрезидента. Більшість користувачів розкритикували Порошенка. Деякі традиційно взагалі взяли під сумнів активно волонтерську діяльність. Критики сумнівалися, що така техніка і справді поїде на передову, хтось дорікав, що для людини з великими статками – цього нібито замало, вихоплюючи із загального контексту волонтерської діяльності Порошенка лише епізод з квадроциклами.

скриншот: tiktok/poroshenko_official
скриншот: tiktok/poroshenko_official
скриншот: tiktok/poroshenko_official

Проте армія прихильників експрезидента у соцмережах також не спить. Фанати Порошенка у всьому підтримали п'ятого президента та побажали йому всього найкращого.

скриншот: tiktok/poroshenko_official

Серед коментарів можна було знайти й жартівливі.

скриншот: tiktok/poroshenko_official
скриншот: tiktok/poroshenko_official

Не так давно, Порошенко виклав у мережу відео катання на байку. З'ясувалося, що це давнє захоплення політика, яке з'явилося ще до повномасштабного вторгнення. Колишній очільник держави створив акаунт у соцмережі TikTok і його першою публікацією стало відео з мотоциклом. В описі під відео політик зазначив, що люди багато чого про нього не знають. 

Читайте також: