Принц Гаррі та його дружина спровокували новий скандал у королівській родині

Після того, як принц Гаррі та Меган Маркл залишили королівську родину, їхні стосунки з Вільямом та Кейт Міддлтон зіпсувалися
фото з відкритих джерел

Ситуація ускладнилася після того, як принц Гаррі та його дружина вирішили публічно висловити Кейт Міддлтон свої співчуття

Після того, як принц Гаррі та Меган Маркл відійшли від королівських обов'язків, їхні стосунки з принцом Вільямом та Кейт Міддлтон значно погіршилися. Нещодавно ситуація загострилася ще більше після того, як Гаррі та Меган публічно висловили свої співчуття Кейт Міддлтон у зв'язку з її онкологічним захворюванням. Про це йдеться у матеріалі Livemint.

Причиною нового конфлікту стало те, що у своєму зверненні Гаррі та Меган використали скорочене ім'я «Кейт», замість повного імені «Кетрін», якому принцеса Уельська віддає перевагу. Це викликало обурення принца Вільяма, який розцінив це як неповагу до своєї дружини.

За інформацією джерел, близьких до королівської родини, Вільям був розлючений таким зверненням, оскільки Кетрін завжди наполягає на використанні свого повного імені. Цей, здавалося б, незначний аспект виявився важливим у поточних сімейних стосунках. Така поведінка Гаррі та Меган була сприйнята як навмисна провокація, яка «перейшла всі межі».

Нагадаємо, принц Гаррі заявив, що його рішення протистояти британським таблоїдам стало основною причиною погіршення стосунків з королівською сім'єю. Він розчарований тим, що родичі не підтримали його у цьому прагненні.

Також Принцеса Уельська Кейт Міддлтон більше не бажає брати участь у скандалах, пов'язаних зі сваркою королівської родини з принцом Гаррі та Меган Маркл. Після того, як герцог та герцогиня Сассекські переїхали до США та відмовилися від королівських обов'язків, у Великій Британії не вщухають конфлікти. 

Читайте також: