Сергій Жадан відреагував на чутки про його роман із нардепкою

Сергій Жадан (зліва) і Соломія Бобровська
фото: Соломія Бобровська, Facebook

Сергій Жадан рівно рік тому офіційно розлучився з дружиною Іриною Куніциною після 15 років шлюбу

Письменник  та музикант Сергій Жадан відреагував на чутки про його романтичні стосунки з народною депутаткою України Соломією Бобровською.  

Сергій Жадан не підтвердив роман з Соломією, однак і не спростував чутки, які ширяться мережею.

 «Мушу визнати, що про все найцікавіше в своєму житті я дізнався завдяки вітчизняній журналістиці», – написав Жадан на власній сторінці у власній сторінці у Facebook.

Зазначимо, що про ймовірний роман письменника з народною депутаткою повідомив український пліткар Богдан Беспалов.

Сергій Жалан «подякував» українським журналістам за розповсюдження пліток
скриншот допису Сергія Жадана у Facebook

Як відомо, Сергій Жадан рівно рік тому офіційно розлучився з дружиною Іриною Куніциною після 15 років шлюбу, Соломія Бобровська не одружена, дітей не має. Між письменником і нардепкою різниця у 15 років. 

Раніше повідомлялося, що 31-річна співачка Христина Соловій повідомила про розрив стосунків із 49-річним письменником Сергієм Жаданом та нові стосунки з 42-річним чоловіком. Про це вона розповіла в інтерв’ю Маші Єфросиніній.

Також повідомлялося, що греко-католицька парафія святого Андрія отців Василіян у Львові обурилась кліпом гурту «Жадан і Собаки» та співачки Христини Соловій, частину якого знімали в приміщенні храму. Церква просить видалити кліп із YouTube, бо вбачає у ньому «пропаганду антихристиянських цінностей» – у кліпі присутні кадри із поцілунками двох жінок. 

До слова, 6 червня фронтмен гурту «Жадан і Собаки» Сергій Жадан вступив до лав бригади Національної гвардії України «Хартія». Наразі письменник проходить військовий вишкіл. 

Читайте також: «Тут міна»: Вакарчук пригадав, як Жадан врятував його життя у Харкові