У Дніпрі створили незвичайну інсталяцію, присвячену Міллі Йовович

Мілла Йовович народилася та перші п'ять років свого життя провела в Україні
фото з відкритих джерел

Автори «подарунка» переконані, що зірка з гумором відреагує на такий прояв уваги

Для Мілли Йовович, яка активно підтримує Україну у період російського вторгнення, створили унікальну інсталяцію. Автори «подарунка» переконані, що зірка з гумором відреагує на такий прояв уваги.

У місті Дніпро встановили частину шафки із металевим горщиком, а також прикріпили світлину акторки. Фото цієї новинки опублікував ТСН.

«Чотири роки їй було. Власне, ми шукали такий радянський горщик спеціально, радянський шматок шафки, щоб показати ще ту епоху, яку вона застала. І в яку ходила», – пояснив член ради мистецького провулку Сергій Бурбело.

«В неї, на мій погляд, дуже нормальне почуття гумору. Вона буде ставитися нормально. А може, приїде у Дніпро сфотографуватися», – переконаний керівник проєкту «Культурна столиця» Григорій Гельфер.

Нагадаємо, що знаменитість народилася у столиці, у родині акторки Галини Логінової та лікаря Богдана Йововича. У Дніпрі ж майбутня зірка Голлівуду прожила близько року: вона мешкала у бабусі та ходила там до дитсадка. Митці вирішили підкреслити цю деталь з біографії Мілли та встановити подібну інсталяцію.

Додамо, що в 1981 році майбутня зірка разом з батьками емігрувала до США через те, що батьку не дали візу в СРСР. Сім'я Мілли жила в Лондоні, згодом перебралася в Сакраменто, після чого опинилася у Лос-Анджелесі. 

Раніше «Главком» писав, що Мілла Йовович та Тіна Кароль з'явилися на публіці в однакових сукнях. Мілла Йовович на гала-вечерю одного із заходів Каннського кінофестивалю прийшла у сукні українського бренду Lever Couture. У такому вбранні, але з жовтими вставками, співачка Тіна Кароль виступала в Японії.

Нещодавно Голлівудська акторка Мілла Йовович на своїй сторінці в соцмережі привітала маму зі святом – в більшості країн планети свято мам святкується у другу неділю травня. 

Читайте також: Мілла Йовович власноруч підстриглася та продемонструвала результат