У центрі Львова молодик напав на відомого українського блогера

Двоє молодиків напали на блогера під час знімання
фото: скріншот із відео

Ніколас Карма написав заяву у поліцію, яка уже порушила кримінальну справу

Увечері 18 травня в центрі Львова група молодиків розпилила перцевий балончик в обличчя блогеру Ніколасу Кармі (справжнє ім’я – Микола Бучак). У цей момент нападники викрикували гомофобні фрази. Блогер написав заяву до поліції. Деталі інциденту Ніколас Карма повідомив в Instagram.

Він розповів, що під час знімання відео на площі Ринок почув, як невідомі хлопці вигукували образливі та агресивні слова на його адресу. Блогер підійшов до них, а оператор зняв конфлікт на відео.

На кадрах видно, що Ніколас зробив зауваження хлопцям, мовляв, не варто вигукувати образи в спину.

На це один з юнаків відповів: «Мені не подобаються твої тіктоки, і я вважаю, що ти чуть-чуть гейської натуральності».

Після цього один з цих хлопців бризнув Кармі в обличчя перцевим балончиком та втік.

Блогер одразу поїхав до лікарні, де йому надали медичну допомогу. Після цього він написав заяву до поліції.

Зранку наступного дня, 19 травня, Ніколас Карма записав сторис в Instagram про те, що печіння шкіри, очей та носа досі не минуло. За словами медиків, так проявляється алергічна реакція.

У поліції Львівщини підтвердили виданню Zaxid.net, що порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України (завдання легких тілесних ушкоджень). Блогеру поліціянти казали, що нападників вже знайшли.

«На жаль, без бидла не буває, але я не засмучуюсь, адже адекватних та свідомих людей набагато більше. А також я пишаюсь нашою поліцією, яка спрацювала дуже оперативно та ідентифікувала хуліганів за годину», — написав Ніколас Карма.

Блогер став популярним завдяки роликам, у яких він запитує перехожих, скільки коштує їхній образ. Ніколас Карма знімає свої відео на вулицях Львова та інших українських міст. Він, зокрема, брав інтерв’ю в Джамали, Тіни Кароль, Наталії Могилевської та інших.

Блогер має понад 530 тисяч підписників у TikTok та понад 350 тисяч – у Instagram.

Раніше український відеоблогер Олексій Шкробинець, більш відомий широкому загалу як автор YouTube-каналу Geek Journal Тайлер Андерсон, повідомив про вступ до лав Збройних сил України