Зеленська в Кореї вигуляла три цікаві образи від українських дизайнерів

На конференції Олена виступила у смарагдовій сукні з вузькою спідницею
фото з відкритих джерел

Під час поїздки перша леді встигла вигуляти на зустрічах витончені луки

Перша леді України Олена Зеленська перебуває з офіційним візитом в Республіці Корея. Дружина президента приїхала для участі в конференції «Азіатське лідерство». Під час поїздки вона встигла продемонструвати на зустрічах витончені вбрання.

Зеленська вже зустрілася з президентом країни Юн Сок Йолем і першою леді Кім Кон Хі, та запросила останню на третій Саміт перших леді та джентльменів у Києві. Для зустрічі Олена обрала вишуканий костюм молочного кольору українського бренду A.M.G. Вкорочений жакет цікавого крою з рукавами три чверті перша леді скомбінувала зі штанями з високою посадкою. Образ доповнила сережками Guzema та вінтажною золотою брошкою Yves Saint Laurent у вигляді пшеничного снопу. Цю брошку Олена Зеленська вже одягала на публічний захід в Абу-Дабі (ОАЕ), де отримала нагороду «Смолоскип свободи» з рук почесної гості заходу – американської політикині Гіларі Клінтон.

Ще один лук від вітчизняного бренду, який Олена одягла у Кореї, – темно-синій костюм із рукавом у три чверті від дизайнерки Каті Сільченко. До речі, у вбранні її лейбу Зеленська була присутня на коронації Чарльза III. Пізніше через вбрання від Сільченко в мережі розгорівся скандал із дружиною відомого телеведучого.

На конференції «Азійське лідерство. Ера турбулентності: шлях до співпраці та інновацій» Олена Зеленська виступила у смарагдовій сукні з вузькою спідницею. Доповнила образ невеликими сережками та білими черевичками.

Читайте також: Потап розповів, як вдалося знову чкурнути за кордон: В мене дуже великі зв'язки