Зеленський ніжно звернувся до дружини під час міжнародної події: зворушливі кадри

Особливий момент між президентом та його дружиною помітили глядачі та гості саміту
фото з відкритих джерел

Реакція першої леді на слова чоловіка не лишилася поза увагою

У середу, 6 вересня, у Києві відбувся третій Саміт перших леді і джентльменів, ініціатором та засновницею якого є перша леді України Олена Зеленська. Фрагмент виступу Володимира Зеленського зворушив мережу.

Президент України звернувся із промовою до гостей і учасників Саміту перших леді та джентльменів. Подія транслювалася онлайн, тому глядачі помітили особливий момент між президентом та його дружиною.

@romnexxx #зеленський #володимир #оленазеленська #емоції #першаледі #любов #українськийтікток #рек #♥️ ♬ оригинальный звук - 🔹NamoR🔸

Вітаючи учасників Саміту, Володимир Зеленський окремо звернувся до своєї дружини. «Шановні наші гості. Шановні наші перші леді та джентльмени. Дорога Олено!» – сказав він і посміхнувся. У цей момент камера перевела фокус на Олену Зеленську, яка посміхнулася йому у відповідь.

@_ze.love_ I love their love so much. It's pure. It's real. It's like a light in this cruel world, showing us that sincere affection is possible without saying anything at all. Just beautiful ❤️ #zelensky #зеленский #оленазеленська #olenazelenska #firstlady #presidentukraine #першаледі #президентзеленский #україна #ukraine #standwithukraine #truelove #beautifulbond #them #capcut #fyp #flgsummit2023 ♬ Originalton - _ze.love_

Цей фрагмент підхопили користувачі соціальних мереж. Вони діляться відео з обміном поглядами, накладаючи на нього романтичну музику.

До слова, 6 вересня подружжя Зеленських відсвяткувало 20-ту річницю весілля.

Зазначимо, що Саміт перших леді та джентльменів – це міжнародна ініціатива, створена першою леді України, Оленою Зеленською у 2021 році, з метою обміну досвідом і реалізації спільних проєктів заради добробуту людей у світі. Перший Саміт перших леді та джентльменів відбувся у Києві в серпні 2021 року під назвою «М’яка сила в новій реальності», другий – у липні 2022 року під назвою «Україна та світ: майбутнє, яке ми (від)будуємо разом».

Цьогоріч учасниками події були закордонні гості, зокрема й кінорежисер Мішель Хазанавічус та актор Шон Пенн. Перша леді України у вишуканому наряді зустрічала гостей на третьому щорічному Саміті Перших леді та джентльменів – Олена Зеленська обрала елегантний образ.

Як відомо, перша леді займається важливими справами, які стосуються гуманітарної та соціальної сфер, проте порад щодо керування державою чоловіку не дає – Зеленська розповіла, на які теми взагалі не говорить із президентом.

До слова, війна стала справжнім випробуванням для багатьох українських сімей і президентська – не виняток: «Можливо, це трохи егоїстично» – перша леді пояснила, чого їй бракує від Зеленського.

Читайте також: Зеленський обійняв прем'єрку Данії: реакція першої леді розвеселила мережу