Знаного кулінара вразили наслідки обстрілів Миколаєва (фото)

Кулінар не приховував свій шок і назвав російських загарбників «орками»
фото з відкритих джерел

У Миколаїв шеф-кухар вирушив з волонтерською метою

Знаменитий шеф-кухар із Колумбії Ектор Хіменес-Браво, який тривалий час працює в Києві, поділився думками після візиту до Миколаєва, який потерпає від обстрілів окупантів. Чоловік показав зруйновані будівлі, які колись прикрашали місто.

Кулінар не приховував свій шок і назвав російських загарбників «орками». Відповідний коментар пролунав у його Instagram-stories.

У Миколаїв шеф-кухар вирушив з волонтерською метою – нагодувати смачним борщем українських захисників. Перебуваючи там, він скористався вільним часом, щоб подивитися на наслідки російських обстрілів.

Ектор Хіменес-Браво розповів, що був у багатьох гарячих точках та напрямках, проте саме руїни Миколаєва вразили його найбільше.

«Ось «рускій мір». Росіяни сказали, що вони хочуть допомогти українцям. Як допомогти? Подивіться, що вони роблять. Це просто орки. Миколаїв дуже красиве місто, а те, що вони роблять, це просто жах. Це дуже страшна війна», – написав волонтер.

Кулінар закликав якомога частіше розповідати світу про звірства, які собі дозволяють росіяни в Україні.

Додамо, що українська акторка Альона Алимова, що зіграла Катерину у скетчкомі «Коли ми вдома», попросила розголосу для історії про її брата-поліцейського Алексія Портного. Чоловіка російські окупанти взяли в полон у Маріуполі. Алимова уточнила, що він вже 225 днів перебуває в руках загарбників.

Читайте також: Дружина звільненого з полону командира полку «Азов» Прокопенка розповіла про мрію свого чоловіка