Помер брат Майкла Джексона, учасник гурту The Jackson 5

Тіто Джексон був учасником відомого сімейного гурту The Jackson 5
фото: independent.co.uk

Тіто Джексон виступав зі своїми братами Джекі та Марлоном у The Jacksons до самої смерті

У віці 70 років пішов з життя учасник відомого сімейного гурту The Jackson 5 і рідний брат Майкла Джексона музикант Тіто Джексон. Про це повідомляє People.

Сіггі Джексон, племінник американського музиканта Тіто Джексона, учасника групи The Jackson 5, яка здобула популярність наприкінці 1960-х і 1970-х років, підтвердив виданню, що його дядько помер у віці 70 років.

Це сталося в неділю, 15 вересня, після імовірного серцевого нападу.

Тіто виступав із братами Джекі Джексоном і Марлоном Джексоном у The Jacksons до самої смерті. Улітку 2024 року вони виступали в Шотландії, Каліфорнії та Англії, а 8 вересня гурт виступав у Сурреї, Велика Британія.

Гурт The Jackson 5 у 1972 році, зліва направо: Тіто, Марлон, Майкл, Джекі та Джермейн Джексон
фото: Вікіпедія

Тіто був учасником гурту The Jackson 5, у якому також брали участь Майкл, Джекі, Джермейн Джексон і Марлон (і пізніше Ренді Джексон). Сімейна попгрупа найбільш відома хітами I Want You Back, ABC і I'll Be There. У 1997 році гурт був включений до Зали слави рок-н-ролу, а також отримав зірку на Голлівудській алеї слави.

Тіто продовжив сольну кар’єру, випустивши два студійних альбоми: Tito Time у 2016 році та Under Your Spell у 2021 році.

Нагадаємо, американський співак Майкл Джексон на момент смерті у 2009 році мав боргів на понад 500 мільйонів доларів. Це стало відомо із судових документів вищого суду округу Лос-Анджелес США, пише The Guardian. У документах йдеться про те, як «найбільш значні активи» Джексона були піддані «боргам і претензіям кредиторів на суму понад $500 млн, причому на частину боргу нараховувалися відсотки за надзвичайно високими процентними ставками, і деяка заборгованість у дефолті».