Особа таємничої виконавиці Klavdia Petrivna майже розкрита

Маша Кондратенко та Klavdia Petrivna (зліва) у відеоролику «Їде дах»
фото: скриншот відео

Klavdia Petrivna вже не приховує хто вона є насправді та розкриє все вже на своїх київських концертах

Учора, 8 серпня, Маша Кондратенко та Klavdia Petrivna презентували спільну відеороботу до треку «Їде дах». У ньому, як зазначають в мережі, розсекретили особу анонімної співачки, яка стала сенсацією минулого року.

У відео Маша Кондратенко перевтілилась на кореспондентку, яка виходить у прямі етери з різних локацій, зокрема студії. Це по телевізору дивляться чимало глядачів.

Одна з них – Соломія Опришко, яка сидить на дивані в компанії двох акторів. Саме її вже тривалий час в індустрії та мережі називають Klavdia Petrivna. І нібито дівчина є сестрою співака Osty. Вони це не коментували. Зазначимо, що в титрах нового кліпу Соломія присутня. 

Соломія Опришко у новому кліпі
фото: скриншот відео

Втім, коли Маша Кондратенко підводить до появи Klavdia Petrivna і та з'являється в телевізорі, на тому самому дивані залишаються тільки два актори. Персонажа Соломії Опришко вже не має. Дівчина, про яку раніше розповідали як про анонімну співачку, таємничо зникає.

Зникнення Соломії та поява Klavdia Petrivna
фото: скриншот відео

Так стало зрозуміло – Klavdia Petrivna вже не приховує, хто вона є насправді та розкриє все вже на своїх київських концертах. Подейкують, загадковий образ було видумано не тільки через привернення уваги, але й, тому що Соломії ще не було 18 років. І вона, або ж продюсери не хотіли підписувати контракт до настання повноліття.

Маша Кондратенко та Klavdia Petrivna у спільному відеокліпі «Їде дах»:

Правдивість чуток щодо Соломії Опришко підтверджують матеріали журналістів, що вже намагалися дослідити особу артистки та опубліковували світлини та відео з нею.

До слова, 5 лютого 2024 року, під час премії «Золота зоря Ліруму», Klavdia Petrivna була нагороджена в номінації «Дебют року».

Отримувати статуетку тоді вийшла Марія Кондратенко, що раніше критикувалася в мережі через шароварщину. Тоді видання ЛіРум використало інформаційний привід для забезпечення Сил оборони України, запустивши креативний збір.

Нагадаємо, Klavdia Petrivna – популярна TikTok-виконавиця, що стала відомою широкому загалу влітку 2023 року, опублікувавши мініальбом «Бережи мене». EP, опублікований рік тому, досі вважається трендовим, за версією Spotify. Дискусії про особу співачки розгорілися після концерту Артема Пивоварова, де вона вперше виступила перед аудиторією.

Крім того, розголошення анонімності може бути пов'язаним із двома концертами, що відбудуться 30 та 31 серпня у київському «Палаці Спорту». До такого висновку приводять оголошення у соцмережах співачки, зокрема, повідомлення, що «все таємне стане явним».

Нагадаємо, українська співачка Klavdia Petrivna, яка приховує своє обличчя та справжнє ім'я, дала перше за свою кар'єру  інтерв'ю. Вона завітала на радіо Хіт FM разом зі співаком Артемом Пивоваровим, де презентувала їхній спільний трек «Барабан», але співачка так і не розсекретила свою персону. 

Читайте також: Загадкова співачка Klavdia Petrivna вперше показала своє обличчя (фото)