Ахтем Сеітаблаєв зізнався про кризу у стосунках з нареченою

Ахтем Сеітаблаєв не планує весілля з Мар'яною Боцвинюк
фото: seitablaie/Instagram

Сеітаблаєв розповів, що він з нареченою мають різні погляди на життя

Український режисер та актор Ахтем Сеітаблаєв, який наразі служить у лавах ЗСУ, поділився, що у них з нареченою криза у стосунках. Про це він зізнався у коментарі Люкс ФМ.

51-річний Ахтем Сеітаблаєв минулого року освідчився Мар'яні Боцвинюк. Наразі у нього з нареченою непрості часи. Сеітаблаєв розповів, що він з нареченою мають різні погляди на життя й поки не планують весілля.

«Поки що не будемо грати весілля. Ми на початку обговорювали, але зараз – ні. Можливо, невдовзі. Ні, офіційно стосунки не оформлювали. Ми переживаємо непростий період стосунків. Не знаю, як воно буде далі. Це скоріше пов’язано з тим, що ми двоє дорослих людей і маємо певні переконання й погляди на життя, які далеко не завжди сходяться», – зізнався актор.

Зазначимо, що у жовтні 2021-го Ахтем розлучився з дружиною, режисеркою Іванною Дядюрою. Вони були разом 10 років.

До слова, відомий український режисер та актор Ахтем Сеїтаблаєв, який захищає Україну зі зброєю в руках, в інтерв’ю програмі «ЖВЛ» розповів, що зустрів нове кохання.

Нову обраницю режисер вперше показав у червні 2022-го на допрем'єрному показі нового історичного розслідування команди Акіма Галімова «Рашизм. Історія хвороби».

Читайте також: Ахтем Сеітаблаєв показав милі фото з коханою