Андре Тан зустрівся зі своєю музою Періс Хілтон та здивував темою розмови (фото)

12 років тому, дизайнер привіз Періс в Україну на свій показ
фото: Андре Тан/Instagram

Остання зустріч знаменитостей відбулася 12 років тому

Український дизайнер Андре Тан знову зустрівся зі своєю музою – американською кіноакторкою та світською дівою Періс Хілтон. Про зустріч модельєр повідомив в Instagram.

Цього разу зустріч відбулася інакше, як 12 років тому.

«12 років тому Періс Хілтон, тоді відома як тусовниця та королева вечірок, стала для мене музою і закрила мій показ весняно-літньої колекції лінії Andre Tan під назвою «Джунглі в офісі», – повідомив Тан.

Модельєр  зазначив, що цей візит блондинки на мільйон – одна з найяскравіших і водночас найстресовіших подій у його житті.

«І ось днями мені випадково вдалося зустрітися з Періс на одному закритому заході. Знаєте, це таке незвичайне відчуття, ми вже обидва зовсім інші люди. Ми з посмішкою на обличчі згадували цей показ, а потім цікавилися справами один одного, і як діти», – розповів дизайнер.

«Якби хтось сказав тоді, що я буду з Періс Хілтон через стільки років обговорювати сім’ю і вітати її з народженням другої дитини, я б не повірив, адже тоді вона не створювала враження сімейної людини, та і я жив іншим. Дякую їй і собі тому з 2011 року, що не побоявся. Це було дійсно важлива подія у моєму житті», – доповнює Тан.

Нагадаємо, 12 років тому, дизайнер привіз Періс в Україну на свій показ і тоді голлівудська зірка дуже капризувала, їй не подобалось абсолютно все. І, звісно, Андре через це дуже нервував.

«У 2011 році я привіз Періс Хілтон в Україну. Це було щось неймовірне на ті часи. Якщо чесно, я сам досі не розумію, як на це наважився», – згадав він.

Раніше дизайнер Андре Тан на своїй сторінці в соцмережі виклав дуже відвертий допис про те, як українці переживають важкі часи.

Нагадаємо, раніше знаменита голлівудська блондинка Періс Хілтон показала фото свого сина Фенікса. Підписники активно обговорювали нові фото в коментарях, при цьому дехто припустив, що у сина акторки проблеми зі здоров'ям.