Блогерка, яка організувала скандальну вечірку в Куршавелі: Хочу щиро вибачитися

Варакута заявила, що народилася у простій сім'ї
фото з відкритих джерел

Аліна Варакута вважає, що її пости з Куршавелю несуть «переможний настрій»

Блогерка Аліна Варакута, день народження якої святкували українці в Куршавелі з прапором України та під трек «Вова, #баш їх, бл#ть», заявила, що не мала на меті когось образити.

«Чому частина святкування була з прапором та під українську пісню? Та тому що зараз кожне свято українця пов'язано з одним бажанням – перемоги. І це був акт демонстрації нескореності українського народу в будь-які часи. І нам не було страшно, що на цьому курорті можуть бути росіяни і може виникнути якийсь конфлікт, тому що наша позиція – категорична. І все ж таки я розумію, що через стан речей в країні зараз, через особисті втрати кожного я могла когось сильно образити. Я хочу щиро вибачитися за це і запевнити, що публікація сторіз зі святкування несла в собі інший протилежний, переможний настрій», – написала Аліна в Інстаграм.

Окрім того, Варакута заявила, що народилася у простій сім'ї, усього досягла самостійно і на вечірку витратила власні кошти.

Нагадаємо, на одному з найдорожчих гірськолижних курортів світу – Куршевелі «засвітилась» компанія українців, які влаштували гучне гуляння під синьо-жовтими прапорами – співали гімн, пісні про Зеленського, зокрема «Вова, ї#аш їх, бл#ть». За деякими даними, ціна такого відпочинку становить близько 50 тис. доларів за 2-3 години.

Телеведучий Володимир Остапчук гучно висміяв гулянку українців в Куршавелі та інших «патріотів» за кордоном. А телеведуча Катя Осадча показала інтерв'ю з героїнею шокуючої вечірки в Куршавелі.

Читайте також: Наталія Мосейчук розридалася в ефірі після історії Вакарчука