Букмекери оновили прогнози на Євробачення-2023: Україна змінила місце в рейтингу

фото з відкритих джерел

Після першого півфіналу наша країна опинилася на новій сходинці

Після першого півфіналу Євробачення букмекери оновили прогнози: Україна опинилася на новій сходинці. З оновленим списком можна ознайомитись на сайті Eurovision World.

Як, і раніше, перемогу пророкують виконавиці зі Швеції Loreen, позиції якої у букмекерському рейтингу лише зміцнилися після виступу у першому півфіналі. Їй прогнозують перемогу з вірогідністю 44 відсотки (раніше – 42). У 2012 році вона вже вигравала на конкурсі. На другому місці розташувалася Фінляндія – у неї 22%.

Україна тривалий час була лідеркою в рейтингу, але за період підготовки конкурсу декілька разів змінювала своє місце в таблиці. Втім, засмучуватися не варто, адже зараз представники нашої країни, гурт Tvorchi, знову активно набирають голоси від фанів.

За останніми підрахунками букмекерів, Україна займає впевнене третє місце в рейтингу (7%). Головною конкуренткою України залишається Франція (нині 6%, раніше – 8), яка до першого фіналу займала третє місце, однак зараз на четвертому. Закриває п'ятірку лідерів представниця Іспанії Бланка Палома, якій віддають букмейкери 4% шансів на перемогу.

Читайте також: Alyosha зірвала шквал оплесків на Євробаченні з драматичним номером про українок