«Чувак роками забирав гроші». Марія Яремчук розказала про свого зведеного брата народного артиста

Марія Яремчук прокоментувала стосунки із зведеним братом Дмитром Яремчуком
колаж: glavcom.ua

Співачка відповіла на звинувачення зведеного брата Дмитра Яремчука

Українська співачка Марія Яремчук розповіла, що ніколи не спілкувалася зі своїм зведеним братом народним артистом Дмитром Яремчуком. Про це вона написала в Instagram.

Дмитро Яремчук звинуватив сестру у тому, що вона не відповіла йому на привітання із народженням дитини. Марія Яремчук прокоментувала цю ситуацію:

«Не відповіла йому в вайбері (я навіть не бачила, бо вайбером майже не користуюсь) і, бачте, не привітала його, коли в нього народжувалися діти. Звідки я мала знати про це, Дімо? Ми не спілкувалися ніколи! Чувак роки забирав все роялті з татових пісень, мені ні копійки не перепадало, а тепер я йому ще й винна...».

Зауважимо, що Марія Яремчук має двох зведених братів народних артистів України Дмитра та Назарія (молодший) Яремчуків. Сини Назарія Яремчука від першого шлюбу, а донька від другого.

Також Марія Яремчук підтвердила, що стала мамою, але особу батька не розкриває.

Нагадаємо, що раніше ймовірне батьківство  в інтернеті приписували відомому співаку Олександру Пономарьову. Як стверджували інсайдери, їхній роман, який почався 8 років тому, триває й досі.

До слова, що у травні Марія Яремчук запалила на сцені другого півфіналу пісенного конкурсу Євробачення-2023. Перформанс отримав назву «Музика поєднує покоління».

Читайте також: Марія Яремчук після п’ятирічного мовчання повертається на сцену