Даша Малахова привітала чоловіка з річницею та згадала про секс з ним

фото з відкритих джерел

Рестораторка пікантно привітала свого на 10 років молодшого чоловіка

45-річна актриса і рестораторка Даша Малахова привітала 35-річного чоловіка Сергія з річницею шлюбу. Даша виклала дуже особисте послання на своїй сторінці в соцмережі.

«8 років в шлюбі. Майже 10 разом. 10 років різниця у віці. Зараз ти там, де була я, коли ми зустрілися. Ми дуже різні. Зі мною рік за п’ять. Тобою я не можу насититися. Я завжди хочу сексу зранку, ти ввечері, коли я лягаю рано спати, бо рано встаю, а ти любиш поспати. Ти система. Я хаос. Але світ ще не вигадав пару, яка так розвиває один одного. Дякую! Обіцяю ще більше», – написала Малахова на своїй сторінці у Фейсбук.

Раніше «Главком» писав, що Даша Малахова вперше розповіла, чому не склався її попередній шлюб, в якому вона народила двох синів.

«Я розлучилася зі своїм другим чоловіком саме тоді, коли 2014 року я пішла на Майдан, а він не хотів зі мною йти. Я сказала, що він ватний, і розлучилася із ним. Для мене це було настільки важливо, тому що я подумала, що саме в цих цінностях і є відносини», – розповіла Даша в інтерв'ю.

Малахова зазначила, що, крім цього, були й інші причини, але це стало останньою краплею. Відносини з угорським продюсером Чабою Бакошем після розлучення не були ідеальними. Однак заради синів Малахова і Бакош спілкувалися. В січні «Главком» писав, що актриса запросила ексчоловіка на 16-річчя їхнього спільного сина Матяша.

На своїй сторінці в Інстаграм телеведуча поділилася рідкісними кадрами – з іменинником та усією родиною. Святкування пройшло у сімейному колі на природі. «Ми провели чудові вихідні, у родинному колі і з величезним задоволенням розпочали новий етап і запросили до Климівки Чабу, щоб разом жартувати, готувати, сидіти біля вогнища, базікати. Чабик нам готував цілий день і ми мало не луснули (може він хотів цього)» – жартувала в соцмережі Даша.