Донька Мозгової шокувала підписників новим фото

Донька Мозгової з коханою відпочивають у Швейцарії
фото: скріншот з відео

Зоя Мозгова також подякувала своїй дівчині за «чудове життя, нашу родину, допомогу і підтримку в найважливішій подорожі життя у внутрішній світ»

Старша донька української музичної продюсерки Олени Мозгової та падчерка співака Олександра Пономарьова Зоя Мозгова показала як відпочиває із своєю дівчиною Юлією у Швейцарії. Відповідні кадри опублікувала в Instagram.

«Я відчуваю внутрішній відкритий простір, щоб розділити велику радість життя та зробити камінг-аут. Моє серце наповнене коханням, дякую тобі за цей рік і відчуття дому всередині», – йдеться у дописі.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Zoia Mozghova (@matatatahakuna)

Зоя Мозгова також подякувала своїй дівчині за «чудове життя, нашу родину, допомогу і підтримку в найважливішій подорожі життя у внутрішній світ».

«Це може здатися банальним, але інколи найпростіші речі, як-от відкритися та поділитися тим, що всередині, спочатку є найважчими, але потім стають найпрекраснішими. Рухайтеся до своїх страхів, тільки там, глибоко всередині, криється істина та спокій. І, звісно, ​​щасливого прайду всім! Займайтеся коханням, а не війною!», – йдеться у дописі.

Користувачі соцмереж шоковані таким відео і активно коментують це.

Інші користувачі навпаки підтримали Мозгову та бажають парі щастя.

Нагадаємо, що Олена Мозгова та Олександр Пономарьов розлучилися у 2012 році. У 2015 році Олена Мозгова від шлюбу зі співаком Девідом Аксельродом народила доньку Соломію. Також у Мозгової є дочка Зоя (прийомна дочка Пономарьова). 

Зауважимо, що сьогодні, 30 липня, річниця смерті дідуся Зої Мозгової композитора Миколи Мозгового. Він був засновником і незмінним головою журі двох міжнародних телевізійних фестивалів: «Пісня буде поміж нас» імені Володимира Івасюка (р. Чернівці) та  «Море друзів» (р. Ялта), в рамках яких проводяться конкурси молодих виконавців сучасної естрадної пісні. 

З 1999 року завідував кафедрою теорії та методики постановки голосу Інституту мистецтв при Національному педагогічному університеті імені Драгоманова, професор, кандидат наук.