Дружина Бабкіна пояснила, чому чоловік співає російськомовні пісні

Акторка Сніжана Бабкіна
фото: Instagram/snezhana_babkina

Сніжана Бабкіна, розповіла чому артист не реагує на весь хейт і бруд навколо нього

Акторка Сніжана Бабкіна у своєму Instagram заступилася за свого чоловіка, якого раніше розкритикували за виконання російськомовних пісень на концертах за кордоном.

«Як менеджер гурту «5'nizza» я можу відповісти. 1. Гурт «5'nizza» і творчість Сергія Бабкіна – це різні творчості. 2. Пісня «Солдат» у «5'nizza» і пісня «Солдат» у Бабкіна – це різні пісні. «5'nizza» не виконує українськомовного «Солдата», Бабкін не співає російськомовного. 3. Гурту «5'nizza» 23 роки. 90% пісень – російською. Наразі у нас благодійний тур гурту «5'nizza», – зазначила Сніжана.

Також дружина Бабкіна пояснила, чому співак не реагує на хейт, який оточує його. За словами Сніжани у Сергія немає часу на виправдання, він повністю занурений у благодійний концерт.

«У хлопців немає часу виправдовуватися перед вами, тому що свій час вони проводять з користю для ЗСУ», – пише Сніжана.

Згодом акторка публікує в своїх історіях, коментар підписниці, яка написала: «Вы, мрази, чтоб вы с мужем сдохли. Придатели…». На що ж Сніжана відповідає: «Це велика катастрофа, яка несеться в нашій країні! Любі мої Українці, якщо ви хочете когось з’їсти, з’їжте себе»!!!

Нагадаємо, Сергій Бабкін нещодавно поїхав до США з благодійним концертом, але не всім подобається він.