Джамала: Розповіла Байдену, що я – кримська татарка, в якої відібрали дім, а він відповів

Співачка Джамала пояснила, навіщо їздила в США

Співачка Джамала та президент США зустрічалися в кінці минулого року в США. Джамала була присутня на церемонії нагородження Центру Кеннеді у Вашингтоні. За її словами, між нею та Байденом, який був присутній на заході, відбулася емоційна розмова. Про це вона розповіла виданню Vogue.

«Після нашої розмови у мене виникло абсолютне розуміння, що ми переможемо. Так, це мені Байден сказав. Особисто сказав, на вушко. Після того, як він почув, що я – з Криму, він обійняв мене так міцно, що охорона підійшла, злякалася», – поділилася співачка.

«Я розповіла Байдену, що я – кримська татарка, що в мене 2014 року забрали дім. А він міцно пригорнув мене і каже: «Ми все повернемо», – згадує Джамала.

«Нарешті можу з вами поділитися деталями мого візиту в Штати, тому що до цього івент мав бути сюрпризом абсолютно для всіх, – розповідала раніше співачка після приїзду в США. – Я була запрошена заспівати легендарну пісню «Walk On» групи U2 разом із Хозіером (ірландська суперзірка – ред.) та Бренді Карлайл (американська фольк-рок-співачка – ред.) на головній події року в Америці – 45th Annual Kennedy Center Honors. Мені випала честь розділити сцену з беззаперечними легендами музичної історії, виконуючи хіт феноменального гурту U2. Назавжди запам'ятаю слова Bono: «Коли слухав твій спів – відлетів у космос». Зізнаюся, під час виконання я почувалася так само», – написала співачка.