Лідер гурту «Скай» розлучається. Дружина оприлюднила скандальні подробиці

фото: sob4uk/Instagram

Марія Собчук назвала співака аб'юзером та опублікувала їхню переписку 

Дружина українського співака та фронтмен гурту «Скай» Олега Собчука заявила про розлучення після 20 років шлюбу. Марія назвала стосунки «токсичними», а чоловіка «аб'юзером», а також опублікувала скріншот переписки з ним.

В переписці артист виглядає не в кращому світлі: погрожує дружині забрати квартиру та називає її «невдячним створінням». «Ось так реагує аб'юзер, коли ти починаєш говорити правду про нього. Вперше за 20 років», – написала жінка та додала, що пишається собою і нікому більше не дозволить поводитись так із собою.

Олег Собчук відреагував на закиди та опублікував відповідь на своїй сторінці у Facebook. Він заявив, що насправді розійшовся з дружиною ще до початку повномасштабного вторгнення, а офіційно розлучення оформили у травні цього року.

Співак не назвав причини розриву 20-річних стосунків, але запевнив, що виконує попередні домовленості та підтримує добрі стосунки з дітьми.

Варто додати, що Олег Собчук з дружиною Марією виховують доньку 20-річну доньку Тетяну та 14-річного сина Арсена. Раніше фронтмен гурту «Скай» натякав про проблеми в стосунках з дружиною, проте запевняв, що їм вдалося подолати кризу.

Нагадаємо, фронтмен гурту «Скай» Олег Собчук назвав безхребетними колег, які почали співати українською тільки після початку повномасштабного вторгнення РФ. Він також зазначив, що в українському шоубізнесі немає дружби: «Ми просто колеги».

Читайте також: На концерті гурту «Скай» в столиці сталося непередбачуване