Голлівудська зірка Джон Гемм вперше одружується в 51 рік

фото з відкритих джерел

Артист 18 років зустрічався з акторкою та сценаристкою Дженніфер Вестфелд

Голлівудський актор Джон Гемм, найбільш відомий за роллю геніального рекламника Дона Дрейпера у серіалі «Божевільні», вперше одружується. Про заручини 51-річної зірки із 34-річною акторкою Анною Оцеолою написало видання People.

Відомо, що закохані разом близько двох років. Вперше вони зустрілися саме на зйомках серіалу «Божевільні» ще в 2015 році, але тільки в 2020-му у них зав'язалися романтичні стосунки. Зазначимо, що Гемм офіційно ніколи не був одружений, проте 18 років зустрічався з акторкою та сценаристкою Дженніфер Вестфелд.

В одному з інтерв'ю, обговоривши стан справ з Дженніфер, Джон розповідав, що вони стількох років разом, що Дженніфер для нього вже набагато більше, ніж просто подруга. Протягом 2009 року Гемм і Вестфелд займалися порятунком тварин та взяли собі домашнього улюбленця з притулку, собаку змішаної породи на ім'я Кора. У 2012 році знялись разом у фільмі «Друзі з дітьми», до якого Дженніфер написала сценарій та була режисером картини. А у 2015 році Джон і Дженніфер повідомили, що вони припиняють свої стосунки. Спільних дітей у пари не було. 

Раніше «Главком» писав, що Бреда Пітта спіймали в Парижі за вечерею з дівчиною, молодшою на 30 років. Джерела журналу People кажуть, що парочка прибула до Європи окремо. Актор, який зараз знімається у Нью-Йорку у новому фільмі «Вовки» разом із Джоржем Клуні, прилетів у четвер. А ось його кохана приїхала на день пізніше – мабуть, за терміновим викликом Пітта, який тепер без своєї нової пасії та дня прожити не може.

Читайте також: На Алека Болдвіна, який застрелив українку, знову подали до суду: хто цього разу