Єфросиніна відповіла на закиди, що її мама нещодавно їздила на гучну вечірку до Москви

фото з відкритих джерел

Сестра телеведучої Лізи Ющенко, яка живе в Москві та мовчить про війну, відсвяткувала день народження дочки

Телеведуча Маша Єфросиніна на своїй сторінці в Інстаграм відповіла за звинувачення в тому, що її мама нещодавно їздила до Москви, де святкувала день народження її онучка Варвара.

Нагадаємо, колишня невістка третього президента України Віктора Ющенка, яка живе в Москві та мовчить про війну в Україні, гучно відсвяткувала день народження дочки. Ліза Ющенко була дружиною старшого сина експрезидента Андрія Ющенка.

Варварі виповнилося 13 років. На честь дня народження мама влаштувала гучну вечірку. Судячи із фотознімків, які Ліза виклала в соцмережу, на дні народження була присутня і її мама Людмила, яка до вторгнення мешкала в Києві, а після 24 лютого – в Польші з родиною старшої дочки. Маша Єфросиніна стверджує, що світлини з мамою – архівні.

«Звідки ви берете всю цю х#рню? 10 березня, коли у Варвари, моєї хрещениці та дочки моєї сестри, був день народження, моя мама була у Варшаві з моїм сином. Якщо подивитися мої відео, я була в Ізраїлі. А мама моя вже понад вісім місяців перебуває з моїм сином. Добре, що я звикла до постійного наклепу, а ось мама - ще ні. Відчепіться від неї. Це свята жінка», – відповіла Єфросиніна.

Раніше «Главком» писав, що старша сестра Лізи Ющенко – телеведуча та блогерка Маша Єфросиніна вперше з початку вторгнення прокоментувала свої стосунки з сестрою, яка робить вигляд, що нічого з 24 лютого минулого року не змінилося.