Телепродюсер Завадюк показав свого нового бойфренда (фото)

Павло Супрунюк зазначив, що Володимир Завадюк допоміг йому здійснити камінгаут
фото: Instagram / pavlosupruniuk_

Відомий продюсер, який прославився своїм камінгаутом, засвітив свого нового хлопця, не пояснивши, що сталося з колишнім

Продюсер проєктів «Голос країни» і «Танці з зірками» Володимир Завадюк опублікував світлини із новим бойфрендом. Минулого року продюсер зробив гучний камінг-аут і тоді розкрив свої стосунки із дизайнером одягу Артуром Кулаковським. Проте тепер з'ясувалося, що Завадюк вже зустрічається із іншим чоловіком Павлом Супрунюком.

Новий обранець продюсера Павло Супрунюк
фото: inst / pavlosupruniuk

Нагадаємо, рік тому, коли Завадюк робив камінгаут, він зауважив, що не варто відкладати щось на потім, тож прийшов час розкрити своїй аудиторії правду про особисте життя. «Я переїхав зі своєї улюбленої квартири, яка відтепер за блок-постами в урядовому кварталі, на більшу разом з бойфрендом. Я почав щиро говорити про це тут. Мені не легко було зважитись, але я це зробив. Бо це про сміливість бути собою», – йшлося у дописі в Instagram.

Завадюк відразу не розкривав особистості свого тодішнього коханого, проте у наступних інтерв'ю зізнався, що його обранець працює дизайнером.

«Люди, які знають мене і бачать мене в місті, точно знають хто це. Я не приховую хто мій бойфренд. Він людина з творчої індустрії, я дуже ним пишаюся. Він створює неймовірні речі», – розповідав Завадюк.

Обранцем Володимира Завадюка на той момент був дизайнер та власник власного іменного бренду одягу Артур Кулаковський. Разом чоловіки святкували Різдво у 2023 році, а також на численних світлинах можна було помітити, що їхні домашні тварини – кішка Артура Фібі та песик Володимира Шордіч живуть разом.

Востаннє спільну світлину Завадюк та Кулаковський виставляли з весілля співачки Дорофєєвої, яке відбулося у червні-липні 2023 року.

Про розрив стосунків пара не повідомляла. До слова, зараз на сторінці Кулаковського вже відсутні спільні фото з продюсером, проте залишилося багато світлин із песиком Завадюка.

З осені шоураннер почав публікувати дописи, у яких натякав на появу нового бойфренда. Зокрема, в Національний день coming out Завадюк опублікував відео, де були показані стосунки одностатевих пар. Продюсер на ньому позначив чоловіка на ім'я Павло Супрунюк.

«Я точно знаю, наскільки важливо доносити правильні слова тим, хто можливо ще не розуміє або не сприймає той важливий факт, що кохання – це завжди кохання. Що люди можуть кохати один одного, незалежно від статі і інших рамок, які нав’язує суспільство», – так підписав допис шоураннер.

Вже 2 червня, Завадюк опублікував спільний допис зі світлинами, на яких він разом зі своїм новим обранцем, яким виявився Павло Супрунюк. ЗМІ зазначають, що він працює офіціантом в одному з відомих ресторанів столиці.

На сторінці самого Павла Супрунюка також є перший відкритий пост про стосунки з Завадюком із романтичними світлинами. Ба більше, Супрунюк зізнався, що саме Завадюк допоміг йому здійснити камінгаут.

«У мене тривалий час був страх, що всі дізнаються, я тривалий час чекав на момент, коли не буду зважати на умовності, відкриюсь своєму оточенню, зможу будувати стосунки та врешті-решт бути собою. І можливо б цього не сталось, якби я не зустрів тебе. Ти надихнув мене, ти показав мені, що означає бути вільним, сміливим, більш впевненим в собі. Мій камінг-аут – це не подвиг, це скоріше момент істини та прийняття себе», – йдеться у дописі.

Щоправда, фото з домашнім улюбленцем Завадюка – песиком Шордіч – були на сторінці Супрунюка з літа минулого року.

У коментарях під дописом закоханих відомі люди висловили підтримку. Співчака Kola написала: «Бути собою, а перед цим ще й знайти себе – це найбільше щастя для людини, обіймаю вас!», а артистка Ольга Цибульська зазначила, що «бути собою найбільша розкіш». 

До слова, Володимир Завадюк заявив, що не хоче асоціюватися із роботами художниці Соні Морозюк. Саме тому з офісу каналу та його кабінету зняли картини Морозюк, які художниця надала для тимчасової експозиції, та відправили їй назад. З особистого авто продюсер прибрав плівки з написами «Я тебе кохаyou» та «Києве мій».

Нагадаємо, зірковий блогер, член журі музичної премії YUNA та ведучий розважальних шоу Ваня Рассел здійснив камінгаут. Артист розповів, що є представником ЛГБТ-спільноти.

Читайте також: Весілля Дорофєєвої і Кацуріна: продюсер Завадюк сказав, коли це насправді відбулося