На концерті української співачки у США стався інцидент за участю росіянина (фото)

Федишин поцікавилася в росіянина, чи не бажає він вибачитися за свою країну, яка щоночі кидає на Україну ракети
фото: Ірина Федишин/Facebook

Концерт співачки перервав чоловік, який видерся на сцену та заявив, що є росіянином і не вважає, що має перед кимось вибачатися

Росіянин ледь не зіпсував концерт української співачки Ірини Федишин у Міннеаполісі. Чоловік випхався на сцену, де на всю залу заявив, що він «руський», розповіла артистка у себе в Facebook

«Такого ще не було на моїх концертах… «Я руzzкий!» – гордо заявив чоловік, який був на моєму концерті у Міннеаполісі і вийшов на сцену», – повідомила співачка.

фото: Ірина Федишин/Facebook

Федишин зазначила, що зал був у шоці, і додала, що теж не очікувала такого повороту подій.

«Після такої гордої заяви, я відповіла йому: «Мабуть, хочете вибачитися за свою країну? за те що вона кожної ночі кидає ракети і вбиває українських дітей? цілі сім’ї і родини?! За все що сьогодні робить з Україною?». На що він відповів – «мнє незащто ізвінятса… я проста палюбіл україночку…», – розповіла артистка.

Ірина Федишин заявила росіянину, що їй немає про що із ним спілкуватися і він зайвий у залі, після чого чоловіка вивели геть.

Нагадаємо, співачка Ірина Федишин, яка багато їздить з благодійними концертами Європою, розповіла про інцидент, який стався з її командою на виступі та вечері у Лондоні. Артистка розповіла на своїй сторінці в соцмережі, що організатор не віддав їм жодного фунта від продажу квитків на благодійну вечерю, а також намагався привласнити кошти з продажу лотів.

Читайте також: