Названо фільм, який став лідером 2022 року за кількістю «піратських» завантажень

Кадр із фільму «Людина-павук: Нема шляху додому»
фото з відкритих джерел

Кінострічку Marvel нелегально завантажували 21% «кінопіратів»

Фільм «Людина-павук: Немає шляху додому» став найпопулярнішою картиною минулого року за кількістю нелегальних завантажень. Про це повідомляє Variety.

Кінострічку про Людину-павука нелегально завантажували 21% «кінопіратів». Фантастичний пригодницький бойовик «Людина-павук: додому шляху нема» є третім сольним фільмом про супергероя з коміксів видавництва Marvel Comics, 27 стрічкою кіновсесвіту Marvel та четвертим фільмом четвертої фази цього кіновсесвіту. В 2017 році, напередодні виходу першого фільму, було задумано, що на екрані з’явиться три фільми про героя. Зйомки фільму розпочалися у жовтні 2020 року у Нью-Йорку та продовжилися у Атланті, Лос-Анджелесі та у Ісландії. Закінчили знімати у березні 2021 року.

Другим за скачуванням став «Бетмен» Метта Рівза, а третім – «Доктор Стрендж: У Мультівсесвіті божевілля». Крім того, на перших рядках опинилися «Тор: Любов і грім», «Чорний Адам», «Анчартед: На картах не значиться», «Вічні», «Топ Ган: Меверік», «Світ Юрського періоду: Панування» та анімаційний фільм «Енканто».

Що стосується серіалів, то на першому місці за популярністю опинився «Будинок Дракона», на другому – «Людина-бензопила», а третє місце розділили «Рік і Морті» та південнокорейське шоу «Той, що біжить».

Читайте також: Горітимете в пеклі. Відомі артисти криють кривдників Ахеджакової, яку вигнали з театру