«Не мислю себе без неї»: Оксана Білозір у 67-й день народження звернулася до українців

Народній артистці України Оксані Білозір виповнилося 67 років
фото: Оксана Білозір/Facebook

«Люблю Україну в собі, і люблю себе в Україні», – Білозір

Сьогодні, 30 травня, народна артистка України Оксана Білозір святкує 67-й день народження. У себе в Facebook співачка звернулась до шанувальників із зворушливими словами про Україну.

«Новий рік мого життя і Я усвідомлюю і відчуваю всю повноту і всю палітру відчуттів широкої амплітуди – від болю і страждання до Величі Божественного прояву! Дякую за кожну прожиту хвилину, дякую кожному, хто поруч у нашій боротьбі», – написала народна артистка.

Білозір розповіла, що молиться за рідних, за добрих і злих, бо любить і цінує життя. «Люблю Україну в собі, і люблю себе в Україні! Не мислю себе без неї – Украіноньки Святої! Шануймося, бо МИ багатого варті у цій миті нашої Явності», – додала співачка.

Нагадаємо, народна артистка України Оксана Білозір відсвяткувала 45-річчя своєї творчої діяльності масштабним концертом у Палаці «Україна». На шоу із назвою «Народжена Україною» звучали улюблені хіти та нові пісні співачки. У концерті взяли участь відомі гості. Білозір зі сцени вітали Павло Зібров, Анатолій Говорадло (гурт«Світязь»), Віктор Винник (фронтмент рок-гурту «Мері»). Артистка також виконала дуетну пісню з Віктором Павліком.

Раніше Оксана Білозір відверто розповіла про причини розлучень зі своїми двома ексчоловіками. Під час повномасштабної війни народна артистка та колишній міністр культури розірвала 32-річний шлюб із директором національного палацу «Україна» та військовослужбовцем Романом Недзельським. А у 1977-1991 роках її чоловіком був композитор Ігор Білозір.

До слова, народна артистка України Оксана Білозір вперше заявила про те, що була отруєна «Новачком» у 2005 році, коли очолювала Міністерство культури. «Мене отруїли і я рік лежала в «Феофанії», чудом я вижила. Фактично зараз ми це розуміємо», – розповіла співачка.

Білозір підкреслила, що тепер розуміє, що була отруєна саме «Новачком», оскільки вже є більше інформації про цю отруту.

Читайте також: