«Не знав, чи повернусь до життя»: Винник спробував пояснити своє зникнення

Артист наголосив, що «не збирається виправдовуватися» за свою відсутність, і його цікавить лише те, коли «буде перемога»
фото: facebook.com/groups/vovchytsya/media

Співак оголосив про плани організувати світовий тур та повернення на українську сцену

Відомий співак Олег Винник, який виїхав за кордон на початку вторгнення, вперше заговорив про свою хворобу. Винник став гостем у програмі «Говорить вся країна», де розповів більше деталей про свій стан та плани відновити концертну діяльність.

Як відомо, артист втік з України, пояснюючи це тим, що виїхав через хворобу, яку лікує в Німеччині. Понад два роки співак мовчав про війну та зник з інфопростору.

Однак нещодавно Винник анонсував випуск нової пісні, записав відео для фанатів, де передав українцям «ковток свіжого німецького повітря», а тепер з'явився у програмі, де розповів про свій стан.

Артист каже, що не брехав два роки тому, і в нього дійсно було рідкісне захворювання, однак співак не сказав яке. Зірка не став ділитися подробицями, але зазначив, що тривалий час перебував у жахливому стані. 

«Слава Богу стає вже все краще й сьогодні я вже на коні, як то кажуть. Багато людей вже знають, що я хворів ще до війни. Перший рік Олега не було ні для кого: ні для себе, ні для кого. Я взагалі не знав, чи повернуся до життя. Тоді, звичайно, мої соцмережі були закриті моїм колишнім менеджментом. Про болячки мої не хочу розповідати, щоб люди ходили до мене на концерти. Це дуже цінні для мене речі», – розповів виконавець.

Винник наголосив, що він «нікуди не тікав», подякував людям, які ходили до нього на концерти до 2022 року, і додав, що на війні «не заробляв», а навпаки, нібито «все віддавав».

На питання ведучого, чи вважає співак, що його місце на українській сцені вже зайняте іншими молодими та перспективними артистами, Винник відповів, що в нього немає часу на ці роздуми.

«Мені байдуже, хто і що говорить та видумує. Не потрібно займати чиюсь нішу. Будьте собою, знайдіть своє лице. І не намагайтеся на чужому коні доїхати до раю. В кінці кінців, я вже до сьогоднішнього дня стільки бачив своїх дублерів. Мене це не цікавить. В мене до сьогоднішнього дня стоїть черга за дуетами. Мені це абсолютно не цікаво. Мені цікаво тільки одне: коли настане перемога?» – зауважив артист.

Винник додав, що вже готується до світового туру, і скоро розповість деталі про концерти.

Нагадаємо, співак Олег Винник після тривалої паузи анонсував випуск нової пісні, приуроченої до Дня Незалежності України. Однак не всі українці позитивно оцінили спробу артиста повернутися на сцену. Про прем'єру пісні повідомила офіційна представниця артиста Валерія Барон у соціальних мережах.

Також ведучий і поет Петро Мага в інтерв'ю Rostyslove Production заявив, що артиста Олега Винника обікрали псевдоволонтери та погрожували йому вбивством.

До слова, українська співачка Оля Полякова шокувала розповіддю про те, як співак Олег Винник начебто кинув її на чималі гроші та просто зник. Як розповіла артистка в коментарі Times of Ukraine, вони мали разом випустити трек «Длинноногое счастье». Виконавці встигли записати пісню та зняти кліп. Як виявилося, кошти на це видала велика компанія в обмін на рекламну інтеграцію. Полякова не вказала, про яку суму йдеться, та джерела Times of Ukraine зазначають, що це було €150 тис.

Читайте також: Зібров висловився про Яму та Винника, які втекли від війни за кордон