Лайка про назву міста: Соловій прокоментувала свій концерт у Чорноморську

Голова парламентського комітету наголосила, що наразі існують певні питання стосовно мобілізації тих осіб, які перебувають у СІЗО
фото: Христина Соловій/X

Користувачі соцмереж розкритикувала Соловій за грубу лексику

Українська співачка Христина Соловій, яка нещодавно на сцені у Чорноморську Одеської області нецензурно висловилася про стару назву міста, саркастично пожартувала цю ситуацію. Відповідну заяву опублікувала в Х.

«Куплю або прийму в подарунок примірник української обсценної (Ред. – ненормативної) лексики. Ніде не можу знайти, розкупили матюкливі українці», – написала співачка.

Зазначимо, що 26 липня Соловій виступала в Чорноморську. Спілкуючись із глядачами, співачка запитала, чи подобається їм минула назва міста, а згодом прокоментувала назву «Іллічівськ»: «Повна х**ня». Частина користувачів розкритикувала Соловій за грубу лексику.

Водночас дехто згідний із позицією Христини Соловій.

Нагадаємо, що раніше Соловій заспівала разом зі своїм кумиром – народною артисткою Іриною Білик. Співачки виконали разом пісню «А я пливу у човні» під час концерту Ірини Білик, який відбувся 21 липня на Виставковому центрі в Києві.

Раніше «Главком» писав, що в електронній декларації за 2024 рік (квітень-травень) екснардеп і лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук вказав, що перед ним у боргу Христина Соловій. Артистка позичила у музиканта $27 тис. 

Читайте також: Інтерв'ю з Христиною Соловій: правда, яку варто знати