Олександр Пономарьов прокоментував камінг-аут своєї старшої дочки

Олександр Пономарьов та Олена Мозгова розлучилися у 2012 році
фото з відкритих джерел

Олександр Пономарьов: «Кожен обирає свій шлях і в кожного своя дорога»

Український співак Олександр Пономарьов в інтерв'ю ЖВЛ прокоментував камінг-аут своєї старшої дочки Зої Мозгової, матір'ю якої є українська продюсерка Олена Мозгова.

«Я не хочу це зараз коментувати. Мені не дуже комфортна ця історія. Кожен обирає свій шлях і в кожного своя дорога», – сказав він.

Нагадаємо, Зоя Мозгова, яка проживає за кордоном, 29 липня в Instagram здійснила камінг-аут, повідомивши, що перебуває у стосунках із дівчиною на ім'я Юлія.

Юлія є спеціалісткою із SEO та експерткою з перевіреним послужним списком у сфері послуг SEO.

«Я навчалася в Харківському національному аерокосмічному університеті в Україні з 2004-го до 2009 року й відтоді закінчила кілька курсів SEO та WordPress, включно з курсом SEO для WordPress експертного рівня. Станом на зараз я перебуваю в Німеччині, хоча надаю свої послуги клієнтам по всьому світу. Коли я не працюю, найбільше мені подобається проводити час із моїми п'ятирічними доньками-близнючками» , – повідомила на своєму сайті-візитівці обраниця Мозгової.

Їхнє перше спільне фото датовано серпнем 2023 року.

Нагадаємо, що Олена Мозгова та Олександр Пономарьов розлучилися у 2012 році. Батьком Зої Мозгової є другий чоловік Олени Мозгової – Дмитро.  Доньці Зої Мозгової було чотири роки, коли її батько загинув.

Олена Мозгова, окрім Зої, має ще двох доньок. Батьком середньої дочки Євгенії є Олександр Пономарьов, а молодшу Соломію вона народила у 2015 році у шлюбі з українським співаком David Axelrod (раніше – Володимир Ткаченко).

Пономарьов вважає Зою своєю дитиною, вона також називає співака татом.

Також Зоя Мозгова є онукою композитора Миколи Мозгового. Він був засновником і незмінним головою журі двох міжнародних телевізійних фестивалів: «Пісня буде поміж нас» імені Володимира Івасюка та  «Море друзів», в рамках яких проводяться конкурси молодих виконавців сучасної естрадної пісні. 

З 1999 року завідував кафедрою теорії та методики постановки голосу Інституту мистецтв при Національному педагогічному університеті імені Драгоманова, професор, кандидат наук.

Читайте також: Яремчук народила сина від Пономарьова? Співачка відреагувала на чутки