Оля Полякова випустила трек, у якому є уривок легендарної пісні Ірини Білик

Зйомки кліпу відбувалися під Києвом
фото: скриншот відео

Виконавиця презентувала пісню, в якій використала семпл – звуковий фрагмент треку – українського хіта 90-х

Співачка Оля Полякова випустила пісню «Білий налив», до створення якої долучилася співачка та авторка пісень Tayanna, а також було використано уривок пісні хіта Ірини Білик.

Зазначається, що саме Тетяна Решетняк, відома як Tayanna, стала авторкою треку. Оля Полякова ж особисто звернулась до Ірини Білик з проханням дозволити використати уривок пісні з її популярної композиції «Так просто» 1996 року. 

Режисером відеокліпу на пісню став Дмитро Шмурак, який вже працював зі співачкою над іншими кліпами.

Повідомляється, що нову відеороботу Полякової знімали під Києвом. Пісня «Білий налив» розповідає про почуття героїні на етапі згасання стосунків, і це кохання починає нагадувати детектив.

До слова, «Білий налив» не остання спільна робота Полякової у співпраці з Tayanna, однак подробиці роботи поки тримаються у секреті.

Нагадаємо, українська співачка Оля Полякова 8 березня презентувала пісню та family відео «Мама». У відео знялося три покоління жінок сім’ї артистки: сама Оля Полякова, мама Світлана Іванівна та доньки Маша і Аліса.

Як стало відомо, Полякова розповіла, як Винник підставив її на велику суму грошей. Виконавці встигли записати пісню та зняти кліп. Як виявилося, кошти на це видала велика компанія в обмін на рекламну інтеграцію. Полякова не вказала, про яку суму йдеться, та джерела Times of Ukraine зазначають, що це було €150 тис.

Також продюсер Полякової пояснив, чому співачка виконувала російськомовні пісні до вторгнення.