Перша леді Франції Бріжит Макрон зіграла роль у відомому серіалі від Netflix

Лілі Колінз, яка грає у серіалі Емілі, розповіла, що поява Бріжит в епізодичній ролі готувалося майже два роки
фото: Elle/Instagram

Творці стрічки обіцяють, що пані Макрон здивує глядачів

Перша леді Франції Бріжит Макрон зіграла роль у відомому серіалі від Netflix «Емілі в Парижі». Про це повідомляє The Guardian.

Як зазначається, дружина президента з'явиться у нових епізодах четвертого сезону картини. Творці стрічки обіцяють, що пані Макрон здивує глядачів.

71-річна Макрон зіграє у серіалі саму себе. Вона постане перед глядачами в одній з серій. Ба більше, дружина французького лідера з'явиться на екранах у власному одязі, «без жодних особливих побажань» від серіалу, який відомий стильними образами.

Сценарист Даррен Стар вважає, що у Макрон «є талант» і вона здивує шанувальників акторською грою. Лілі Колінз, яка грає у серіалі Емілі, розповіла, що поява Бріжит в епізодичній ролі готувалося майже два роки.

«Ідея прийшла до нас, коли ми з Дарреном Стар зустрілися з нею в Єлисейському палаці в грудні 2022 року. Вона – велика шанувальниця шоу і з великим гумором сприйняла згадку про неї в першому сезоні. Зйомки з нею були для мене честю і справжньою радістю», – поділилася акторка.

«Емілі в Парижі» – це популярний американський комедійно-драматичний телесеріал, який вийшов на платформі Netflix у 2020 році.  

Сюжет серіалу «Емілі в Парижі» розгортається навколо молодої американки Емілі Купер, яка переїжджає до Парижа, щоб працювати в престижній французькій маркетинговій компанії Savoir. Її завдання – внести «американську перспективу» в роботу компанії. Однак одразу після прибуття вона постає перед труднощами, пов'язаними з мовним бар'єром, культурними розбіжностями та скептицизмом французьких колег, які не завжди вітають її ідеї. 

До слова, це вже вдруге, коли Макрон бере участь у кінозйомках та грає саму себе. У 2018 році вона знялася у серіалі «Вісті».

Раніше повідомлялося, що французька кінокомпанія Gaumont заявила про початок роботи над новим серіалом під назвою «Бріджит, вільна жінка», який розкриє «романтичний шлях першої леді» Франції – Бріжит Макрон, дружини президента країни. 

Наразі інформація про формат серіалу, чи буде він документальним, чи художнім, залишається невідомою. Однак компанія вже розпочала написання сценарію, і передбачено, що серіал буде складатися з 6 епізодів по 45 хвилин кожен.

До слова, довгий час у мережі ходили чутки, що Бріжит Макрон є трансгендерною жінкою на ім'я Жан-Мішель Троньє, тому вона не могла виносити та народити трьох дітей. Новини були настільки неприємні, що дружина президента Франції подала до суду на пліткарів. Та виграла його.