Пішов від дружини до мене. Акторка Варлей приголомшила правдою про стосунки з Цимбалюком

Роман акторів тривав три роки
фото з відкритих джерел

Дівчина каже, що не знала, що Цимбалюк був одружений, бо він про це не розповідав

Учасниця дванадцятого сезону реаліті-шоу «Холостяк», акторка Вікторія Варлей розповіла про особисті стосунки з зіркою серіалу «Спіймати Кайдаша» Тарасом Цимбалюком.

В ефірі телешоу «Холостяк» Варлей розповідала, що колись зустрічалася з актором Цимбалюком. Сам актор тоді відреагував не дуже доброзичливо і побажав Вікторії програти: «Шкода, що тебе виженуть у третьому ефірі». В інтервю ютуб-каналу «Олицька» Вікторія приголомшила новиною, що Тарас пішов до неї, кинувши офіційну дружину. На той час актор був одружений з однокурсницею Ангеліною.

З Вікторією Тарас познайомився на знімальному майданчику серіалу «Суперкопи». Згодом між ними розгорівся пристрасний роман: «У нас була вечірка з нагоди «екватора» проєкту. Пили вино, почали танцювати, цілуватись. І якось все закрутилось. На той час він був одружений. Так сталося, що від першої дружини він пішов до мене».

Однак, за словами дівчини, вона не знала, що Цимбалюк був одружений, оскільки він ніколи про це не розповідав. А згодом саме Варлей познайомила Цимбалюка з Тіною Антоненко, яка стала другою офіційною дружиною актора.

«Я ніколи не думала про сім'ю з Тарасом. Нам було дуже класно разом, але я ніколи не розглядала його як батька своїх дітей. На той момент він для мене був не серйозний. Хоча він дуже хороший хлопець. Тоді він лише починав свою кар'єру і в нього було сильне бажання стати тим, ким є зараз. Я ним дуже пишаюсь», – каже Варлей.

Тарас Цимбалюк вже розлучився з другою дружиною Тіною Антоненко. Зараз у нього роман з рестораторкою Світланою Готочкіною. Вікторія Варлей нещодавно вийшла заміж в США. В тому ж таки інтервю Олицькій вона розповіла про несподівану зустріч з подругою – телеведучою Регіною Тодоренко в Маямі та розмови про війну.

Раніше «Главком» писав, що актор Тарас Цимбалюк отримав повістку з військкомату та вже пройшов медогляд.

Читайте також: Єдину доньку Елвіса Преслі поховали у родовому маєтку поруч з батьком