Зірка фільму «Скажене весілля» святкує 45-річчя

фото з відкритих джерел

Віра Кобзар: Дякую ЗСУ за можливість бути! Навіть в умовах війни життя нескінечно прекрасне

Сьогодні, 29 серпня, зірка фільмів «Скажене весілля» та «Папік», акторка Віра Кобзар відзначає 45-річчя. На своїй сторінці в Facebook артистка написала емоційний допис про свій день.

«45. Я – любов всього свого життя! Я – причина свого щастя! Я шаленію від свого відображення в дітях! Цифри в паспорті і на вагах вже не бентежать, сивина і зморшки підкреслюють досвід ! Час мчить…», – йдеться у дописі.

Кобзар зазначила: «Незмінна лише моя безапеляційна любов до України і до людей, які мене оточують , яких я люблю, і відчуваю взаємність, з якими я можу без упину сміятися, годинами розмовляти, вічність мовчати і кліпати очима… Мене оточують найпрекрасніші люди! Дякую Богу за все, що маю! Дякую ЗСУ за можливість бути навіть в умовах війни життя нескінечно прекрасне».

Закінчивши університет, Кобзар грала в Донецькому театрі російської драми, а також у Ніжинському театрі
фото: Facebook / Vera Kobzar

Українська акторка Віра Кобзар закінчила акторський факультет Київського державного театрального інституту ім. І.Карпенка-Карого.

Була акторкою Донецького академічного обласного драматичного театру та Ніжинського академічного українського драматичного театру імені М. Коцюбинського.

Дебютувала у кіно в 2005 році.

Популярність актрисі принесла роль у комедії «Родичі»
фото з відкритих джерел

Комедія «Родичі» принесла Вірі Кобзар популярність. У цьому серіалі розповідається історія сім'ї з непростими стосунками. Брати та їх дружини розігрують ідилічне взаєморозуміння перед батьком, але насправді стосунки між ними не такі вже гарні. Віра Кобзар зіграла Іру – дружину Ігоря.

кадр з фільму «Скажене весілля»

Нагадаємо, у грудні 2022 року матір української акторки Віри Кобзар – Людмила Регула пішла у засвіти. І лише тепер в інтерв’ю журналістці Аліні Доротюк акторка розповіла подробиці про болючу втрату в родині. «Це для нас для всіх страшенна втрата», – зі сльозами на очах розповіла акторка про смерть матері. Кобзар повідомила, що за рік до смерті матері від онко також померла її молодша сестра (тітка Віри Кобзар) Ганна.

До слова, Віра Кобзар розкритикувала медичну реформу ексочільниці Мінохорони здоров’я Уляни Супрун та колишнього президента Петра Порошенка. Вона з жахом пригадала часи перебування її матері в лікарні Шепетівки та розповіла, що нове відділення хірургії дуже швидко було приведено до стану критичного.

Читайте також: