Раян Гослінг став улюбленцем мільйонів задовго до «Барбі»: цікаві факти про актора

Канадський красень нині є одним з найвідоміших та найуспішніших акторів Голлівуду
фото з відкритих джерел

Найбільшу славу актору принесла мелодрама «Щоденник пам'яті»

Актор Раян Гослінг, який останнім часом з'являється в мережі виключно в образі життєрадісного Кена з фільму «Барбі», привернув увагу прихильників задовго до прем'єри комедії. Проте насправді він став відомим задовго до виходу культової стрічки завдяки ролям у набагато драматичніших фільмах.

Канадський красень нині є одним з найвідоміших та найуспішніших акторів Голлівуду. Гослінг – володар «Золотого глобуса». 

Раяну Гослінгу 42 роки
фото з відкритих джерел

Раян починав свою кар'єру у 12 років з телебачення, а саме з шоу «Клуб Міккі Мауса», у якому він співав та танцював. У клубі разом з ним свого часу перебували Брітні Спірс, Крістіна Агілера і Джастін Тімберлейк. Після цього Гослінг отримав багато пропозицій у різних серіалах. Він навіть вирішив кинути навчання заради зйомок.

На екрані шоу Гослінг з'являвся нечасто, тому що інші діти вважалися більш талановитими
фото з відкритих джерел

У 1997-му році Гослінг отримав головну роль в багатосерійному фільмі «Молодість Геракла». Серіал став для нього трампліном у велике кіно.

Пригодницький серіаг «Молодість Геракла» для актора-початківця був справжнім проривом
фото з відкритих джерел

Найбільшу славу свого часу принесла йому мелодрама «Щоденник пам'яті» (2004). А заодно і велику любов, якою стала його партнерка по фільму Рейчел МакАдамс. Правда, знімальна група розповідала, що пара сильно псувала настрій всім, хто брав участь в зйомках, оскільки постійно сварилася між собою. Згодом закохані розійшлися.

Гослінг зіграв роль Ноя
фото з відкритих джерел
MTV дали акторам нагороду за найкращий поцілунок
фото з відкритих джерел

До слова, фільм за участю Гослінга «Ла-Ла Ленд» отримав рекордну кількість нагород. Стрічка описує історію кохання джазового музиканта Себастьяна й акторки Мії.

Раян Гослінг та Емма Стоун у стрічці «Ла-Ла Ленд»
фото з відкритих джерел

Крім того, актор також зіграв Ніла Армстронга, астронавта, який став першою людиною, яка ступила на Місяць у 1969 році, у біографічному фільмі Чазелла «Перша людина».

«Перша людина» – фільм про життя американського астронавта Ніла Армстронга в 1960-і роки, перше прибуття людини на Місяць і залаштунки роботи NASA
фото з відкритих джерел

Раян – досить мовчазний і скромний чоловік, не схожий на своїх персонажів. Як і належить його статусу, він часто бере участь в благодійності та захищає тварин. З 2011 року Гослінг у стосунках з актрисою Євою Мендес, з якою познайомився на зйомках фільму «Місце під соснами». Зараз у них двоє дітей і вони чекають на третю.

Кадр зі стрічки «Місце під соснами»
фото з відкритих джерел

Нагадаємо, тренер Раяна Гослінга розповів, як актор готувався до ролі Кена для фільму «Барбі». 42-річний чоловік та його колеги збільшували свою м'язову силу і підтримували тонус корпусу за допомогою дев'ятихвилинних вправ. Акторський колектив з великим ентузіазмом підходив до групових тренувань, де вони зосереджувалися на зміцненні всього тіла, включаючи підняття важких предметів і пілатес. Крім занять з особистим тренером, актори також годинами працювали над танцювальними номерами для фільму.

Також актори не забували про заняття спортом у перервах між зйомками. Вони грали в баскетбол та пінг-понг, аби зберегти форму і підтримувати активний руховий режим.

Раніше повідомлялося, що фільм «Барбі» у перший вікенд встановив історичний рекорд.

Читайте також: «Барбі» набирає популярності: цікаві факти про кінофільм