«Росія їй давала гроші»: Назар Задніпровський відреагував на втечу Оксани Байрак до РФ

Назар Задніпровський і Оксана Байрак
колаж: glavcom.ua

Артист прокоментував втечу скандальної режисерки  Байрак до країни-агресорки

Народний артист України Назар Задніпровський пояснив, чому скандальна Оксана Байрак поїхала до країни-агресорки Росії. В інтерв'ю Олесі Бацман актор розповів, що насправді до війни він рідко бачився з режисеркою-втікачкою та майже з нею не контактував. Утім, Задніпровський зазначив, що Байрак неабияк самозакохана. До початку повномасштабної війни, вона знімала стрічки, кошти на які давала Росія, працювала з російськими акторами. Однак, коли почалася повномасштабна війна, скандальна режисерка стала нікому не потрібною.

На думку Назара, скандальна режисерка не хотіла цього визнавати, тому і  втекла до Росії, аби її й надалі розхвалювали, і вона буде продовжувати надалі працювати над новими сценаріями.

«Є СБУ. З Байрак я не контактував. Я її бачив дуже рідко. Вона самозакохана, у неї до хворобливості закохана особистість. Можливо,  її тут щось притиснуло, приперло, і не так їй все. Росія давала їй гроші, до неї тут московські зірки прилітали, знімалися у неї. Вона була хтось. Після того, як їй припинили московські гроші давати, припинили у неї зніматися московські зірки, то вона припинила кимось бути. Вона там почувається кимось, але заради цього треба було зрадити Батьківщину. Я не розумію…», – висловився актор.

Нагадаємо, що скандальна режисерка Оксана Байрак, яка має проросійські погляди, втекла з України. Нині вона мешкає у Росії. Ще до початку повномасштабної війни Байрак була відома своїми висловлюваннями на підтримку кремлівського диктатора Путіна, а під час повномасштабного вторгнення режисерка взагалі підтримала окупантів. При цьому скандальна кінодіячка все одно залишалася в Україні та робила публікації з Одеси. Втім, як виявилося, зараз Байрак вже виїхала до Росії.

Читайте також: Костянтин Меладзе втратив посвідку на проживання у Росії і розпродає майно