Скандал на похороні королеви: президент Вірменії грубо порушив правила (відео)

Згаданий інцидент стався вперше після оголошення заборони на зйомки
фото з відкритих джерел

Президент Вірменії обурив британців знімком біля труни Єлизавети ІІ

Британці обурені вчинком президента Вірменії Ваагна Хачатуряна, який сфотографувався на похороні британської королеви Єлизавети II. Повідомлення про це з’явилося у виданні The Sun.

За даними таблоїду, президент Вірменії прийшов до Вестмінстерського холу разом зі своїми помічниками. При підході до королеви Єлизавети II один із його підлеглих дістав телефон і сфотографував вірменського лідера на тлі труни. The Sun пише, що згаданий інцидент стався вперше після оголошення заборони на зйомки під час прощання з британською королевою.

«Президент Вірменії викликав лють після того, як підлеглий сфотографував його перед труною королеви у Вестмінстер-холі. Суворі правила всередині урочистої 1000-річної будівлі, де лежить королева, забороняють використання будь-яких камер. Ті, хто входить до великої зали, отримують документ із викладом правил», – йдеться у матеріалі.

Повідомляється також, що через те, що сталося, були обурені як співробітники залу, що знаходилися там, так і рядові британці. «Правила надзвичайно прості. Ми просто просимо людей поводитися поважно і не фотографувати. Кожен зумів дотримуватися цих правил точно, крім однієї людини», – сказав один із співробітників Вестмінстерського холу.

Читайте також: