Співачці Кеті Перрі прилетіло за неприйнятну поведінку на коронації

На тлі інших гостей співачка дуже вирізнялася
фото з відкритих джерел

Американська співачка Кеті Перрі потрапила під вогонь критики через поведінку на коронації Чарльза III та його дружини Камілли Паркер-Боулз, яка відбулася у Великій Британії вчора, 6 травня.

Виконавиця виявилася однією із небагатьох зірок шоу-бізнесу, запрошених на церемонію у Вестмінстерському абатстві. Як хедлайнер концерту з нагоди коронації, Перрі удостоїлася честі відвідати й офіційну частину урочистостей поряд з відомими політиками та представниками королівських сімей з усього світу.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от KATY PERRY (@katyperry)

На тлі інших гостей співачка дуже вирізнялася – і не лише своїм лавандовим вбранням, а й поведінкою. Багато хто вважав, що Перрі дуже легковажно поставилася до заходу: вона невпевнено ходила на підборах, не одразу знайшла своє місце, робила селфі, а заради однієї фотографії навіть стала на меморіальний камінь, присвячений Уїнстону Черчіллю.

Також деяким інтернет-користувачам видався нерозумним її вибір головного убору. Кеті прийшла в капелюсі з дуже широкими полями, який, як пише преса, закривав огляд тим, хто сидів позаду неї.

Читайте також: Співай калинку-малинку! Відома співачка «врізала» Таїсії Повалій