Молодша, ніж у Олега Винника? Павло Зібров похизувався своєю новою аудиторією

Павло Зібров користується популярністю серед молоді
фото надано пресслужбою Зіброва

Зібров зізнається, що раніше на вечірки його запрошували більш старші люди, а зараз найчастіше запрошує молодь 25-35 років

За останні роки аудиторія відомого співака Павла Зіброва змінилася, тепер на приватні заходи його найчастіше запрошує молодь 25-35 років. Про це артист розповів в інтерв'ю «Главкому». 

За словами співака, замовлень стало менше, масштаби святкувань геть інші, все скромніше та тихіше, та все ж життя триває: люди грають весілля, хрестять дітей, святкують дні народження.

Зібров зізнається, що раніше на вечірки його запрошували більш старші люди,  а зараз найчастіше запрошує молодь 25-35 років.

«За останні роки я омолодився, мені здається, завдяки Діанці – моїй піар-директорці. Дуже багато підтягнулось молоді, яка любить та знає весь репертуар напам’ять і хоче бачити на своїх святах», – каже артист.

Зібров розповів, що на все життя запам’ятав одну дуже теплу зустріч минулого року з дітьми, які залишились сиротами під час війни. Вони дуже чекали приїзду зіркового виконавця. Серед тих дітей, пригадує співак, був хлопчик, який не міг заснути, бо так хотів заспівати із Зібровим «Вуса бренд» – і дитяча мрія здійснилась.

«Ці діти, обійми, сльози, пісні. Такі моменти дуже щемні та незабутні», – зізнається співак.

Виконавець радіє, що україномовного контенту стало більше, артистів та пісень стало більше, а молоді музиканти мають шалений успіх. На думку Зіброва, наше суспільство зараз перебуває на порозі відродження культурної спадщини та спалаху нової ери української музики.

Співак каже, що йому дуже подобаються українські молоді талановиті виконавці, з деякими він вже навіть встиг попрацювати. Так, з Анею Трінчер, за словами Зіброва, у них вийшов класний вірусний  дует, у якому вони поєднали його «бджіл» та її «метеликів». З харизматичним Андрієм Кравченком співакові вдалося відродити легендарну пісню – «Душі криниця». Також, зазначає Зібров, великого розголосу набула його колаборація з хлопцями з Kolaba.

Артист зізнається, що не розуміє певні речі та жанри, але, як кажуть, на кожен товар – свій покупець. Це прекрасно, коли є різноманіття та кожна ніша зайнята, визнає Павло Зібров.

Зірковий співак вважає, що сучасним українським виконавцям не вистачає свободи. Свободи дихати на повні груди, творити, як забажаєш, і не думати про перешкоди та обставини, які полонили твої думки.

Зібров переконаний, що тривоги, атаки, відключення світла, втрати, усе це впливає на кожного з українців, особливо на творчих людей. Тому, на думку виконавця, коли закінчиться війна, буде неймовірний спалах нової української пісні. 

Також Павло Зібров радий, що більшість його пісень та усі хіти були написані українською мовою. Єдина пісня-хіт російською – це «Женщина любимая», яку у цьому році переклав Микола Щур (автор оригінального тексту) і тепер вона звучить як «Жінка, що кохаю я».

Ця пісня, розповідає Зібров, не перекладалася два роки, два роки він її не співав і думав, що вже не буде співати ніколи, але все вийшло.

Співак розповів, що він разом із Петром Магою зараз перекладають старі знакові пісні і дають їм нове життя.

«Якщо є час, гарні автори, які можуть передати суть твору, дати йому нове дихання – чому ні? Емоційно люди привʼязані до цих пісень, я розумію, тому дарувати їм якісний україномовний переклад – це точно плюс! Також обовʼязково треба створювати нове і писати нову історію та нові українські хіти!», – додав Павло Зібров.

Нагадаємо, співаку Павлу Зіброву 21 яервня виповнилося 67 років. До свого свята артист оприлюднив несподіваний кліп, у якому знялося чимало відомих персон. Так, артист оновив свій хіт «День народження». Разом з гуртом KOLABA співак представив трек, який отримав «друге дихання».

Раніше повідомлялося, шо Павло Зібров під час зйомок кліпу разом із музикантами військового оркестру відвідав Територіальний центр комплектування (ТЦК). У цьому він зізнався в етері програми «Ранок у великому місті».

66-річний співак оновив дані того дня, коли був зайнятий на зйомках кліпу на оновлену версію свого хіта «Хрещатик». Військовозобов'язаними вважаються чоловіки віком від 25 до 60 років, але попри це, за словами Зіброва, він з’явився в ТЦК.

До слова, український співак Павло Зібров розсекретив розмір своєї пенсії, яку йому підвищили. Нині він отримує 8,3 тис. грн. Пенсійні виплати Зіброву нараховуються за вислугою років, також він має надбавку за звання народного артиста України, учасника бойових дій та грамоти «За заслугу». Виконавець пожартував, що з пенсією в 8,3 тисяч може вважатися багатієм, адже в країні вони значно нижчі.

Читайте також: Павло Зібров: Чому президент, Верховна Рада не можуть позбавити звань тих, хто підтримує Путіна?