Стрес під час війни. Тарас Тополя розповів, як справляється з напругою

Як Тарас Тополя бореться зі стресом під час війни
Фото: https://theukrainians.org/taras-topolia/

Співак висловив свою думку щодо стресу і розповів свій досвід

Український виконавець і фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя зізнався у програмі Євгенія Клопотенка «Пекельні борошна», що йому не завжди вдається справлятися зі стресом.

Клопотенко запитав артиста, як він справляється зі стресом, і на це Тарас Тополя чесно зізнався, що часом ніяк, часом доводиться зчепити зуби.

«З мене поганий психолог, я поради не даю. Іноді складно справляюся, іноді просто зчепивши зуби. Якщо говорити про той стрес, який на передовій, то просто вимикаєш мозок, бо якщо ти почнеш реагувати на те, що відбувається, на ті речі, до яких взагалі не звик їх бачити у мирному житті, можна просто з’їхати з котушок. Просто вимикаєш, знаєш, начебто це якийсь фільм, начебто це не реально, начебто це не з тобою. А ти ось персонаж, який має виконувати роботу, ти просто функція», – чесно розповів співак.

За його словами, стрес пов’язаний із якимись глибинними емоційними переживаннями. Його зараз відчувають багато українців. Це пов’язано насамперед із розставанням із сім'єю, з невизначеністю та невпевненістю у завтрашньому дні. Співак розповів про свій досвід, однак дати порад з цього приводу не може.

Читайте також: Оля Полякова назвала суму, яку задонатила на ЗСУ