Тимур Мірошниченко показав перше сімейне фото з усиновленим сином

Тимур Мірошниченко з родиною
фото з відкритих джерел

Дружина Тимура Мірошниченка Інна розповіла, що у їхнього 2-річного названого сина є певні проблеми зі здоров'ям

Телеведучий Тимур Мірошниченко та його дружина Інна змогли забрати з дитбудинку названого сина, про що розповіли на своїх сторінках в Instagram. 

За їх словами, цьому передувала багатомісячна тяганина подружжя з паперами, але тепер малюк офіційно став повноцінним членом родини Мірошниченків.

У своїх блогах вони розмістили перше фото родини у повному складі. Милий кадр був зроблений посеред природи на галявині.

«Книга життя. Новий розділ», – підписала пара сімейну світлину.

На фотографії Мірошниченко несе на плечах 3-річного сина Марка, Інна несе на руках 2-річного названого сина, а попереду них йде донька подружжя – 5-річна Мія.

Підписники пари були розчулені цим знімком і написали, що родина Мірошниченків надихає багатьох українців: «Як багато сімей ви надихаєте! Дякую за це!», «Сльози радості на очах! Ваша сім'я неймовірна! Дякуємо, ви надихаєте», «Картина домальована! Вітаю вас», «Низький уклін вашій родині за такий вчинок! Невичерпної енергії та щасливої долі!».

Як відомо, раніше дружина Тимура Мірошниченка Інна розповіла, що у їхнього 2-річного названого сина є певні проблеми зі здоров'ям. За словами подружжя, анкету свого названого сина вони знайшли на сайті Мінсоцполітики серед списку дітей, від яких відмовилися всі попередні кандидати. Причиною відмов став перелік непростих діагнозів у дворічного хлопчика.